Tradiční francouzská cibulačka s vínem

Tradiční francouzská cibulačka s vínem

Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá kombinace po náročném dni. Jaká je podle vás lepší? Francouzská s vínem, nebo jemná smetanová česká?
Artyčok s pikantní omáčkou

Artyčoky s pikantní omáčkou

Zeptejte se sami sebe - kdy jste naposledy jedli artyčoky? Tato často opomíjená rostlina je plná zdravý prospěšných látek a pro naše tělo je to doslova lék. I proto bychom ji měli do jídelníčku zařazovat častěji. Zkuste třeba artyčoky s pikantní omáčkou.
angrešt

Netradiční omáčka k masu

Brusinková, švestková a potom také barbecue. Co tak ale zkusit novou netradiční omáčku, která se perfektně hodí k masu? Hlavní roli v ní hraje angrešt, který je sice kyselejší, ale výsledná kombinace vaše chuťové buňky jistě pozitivně překvapí.
Pikantní dýňová polévka

Pikantní dýňová polévka

V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.
Krupoto

Kroupoto

Kroupy nemusí znamenat jen ďolíky na autech. V tomto receptu je vyzkoušíte jako variaci na italské rizoto. Představujeme vám Krupoto!
Králík na houbách

Králík na houbách

Česká klasika, se kterou nesáhnete vedle, pokud připravujete tradiční sváteční oběd. Rozhodně se zamilujete do jeho křupavé kůrky a jemné chut.
Kapustový kuba

Kapustový Kuba

Vánoční Kuba obohacený o milovanou i zatracovanou pochutinu. Vyzkoušejte kapustového Kubu a uvidíte, že se budou olizovat všichni bez rozdílu.
Kuře na meruňkách

Kuře na meruňkách

Kuřecí maso se skvěle kombinuje se svěží chutí různých druhů ovoce. Už jste zkusili jedinečnou chuť kuřete a meruňkového pyré, které je sladké, ale zároveň příjemně kyselé?
Zapečené kuře s kuskusem

Zapečené kuře s kuskusem

Máte chuť na něco lehkého a rychlého? Kuřecí nudličky zapečené v troubě se smetanovo-hořčicovou omáčkou doplněné o zeleninový kuskus budou to pravé. A stačit vám bude jen 6 ingrediencí!
Dušené hovězí na rybízu

Dušené hovězí na rybízu

Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
Špalda s houbami a se zeleninou

Špaldoto s houbami a zeleninou

Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.