Toto je recept pro milovníky šťavnatých steaků z hovězího masa a bylinkových omáček. Kombinace hovězího Picanha steaku, pečených brambor grenaille a aromatické chimichurri omáčky přináší autentický zážitek z grilování. Chimichurri omáčka, původem z Argentiny, dodává masu nezaměnitelnou chuť plnou bylinek, která je svěží a lehce pikantní. Připravte si grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: maso
Česká klasika, která nikdy nezklame a mají ji rádi malí i velcí. Vyzkoušejte kuře na paprice se slaninou a pořádnou dávkou papriky podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Zdravé suroviny jako dýně, cuketa a hovězí maso jsou spolu s libečkem a olivovým olejem skvělou chuťovou o nutriční kombinací pro malé strávníky. Děti se budou z tohoto příkrmu olizovat za ušima - zkuste recept od Jakvkuchyni.cz!
Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Tradiční indický pokrm, kterému dodá dýně podzimní šmrnc! Kromě dýně a kokosového mléka můžeme do kari přidat také zelené fazolky nebo pórek, které s ní chuťově výborně ladí. Jak si připravit kuřecí maso na dýňovém kari prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Dušené “hovězí po burgundsku” nejspíš už známe, ale co takhle vyměnit víno za černé pivo? Toto výborné jídlo mohou i řidiči, protože se při vaření alkohol odpaří. Na přípravu tohoto receptu se hodí prorostlejší maso, které i po zůstane i po delší přípravě příjemně šťavnaté. Připravte si jemné dušené hovězí maso na černém pivu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Recept na trhané vepřové maso i jeho užití jsou naprosto univerzální. Výborně se totiž hodí jako náplň do lasagní, sendvičů, můžeme ho podávat i s bramborami nebo rýží. Jakvkuchyni.cz přináší recept s trhaným vepřovým masem s lahodnou fazolovou pastou s bylinkami a sýrem zabalené v tortille.
Šumění moře, sklenice dobrého vína a chutě a vůně jako při posezení v řecké taverně.Jak si připravit kuřecí špízy s kajunským kořením a tzatziky prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Zbylo nám doma kuře od oběda? Zbytky kuřecího masa lze při vaření beze zbytku perfektně využít! Stačí k němu přidat zbytky zeleniny, které najdeme v lednici a asijské vaječné nudle. K večeři můžeme servírovat gurmánskou pochoutku s nádechem exotiky. Jak na to prozradí seriál Gurmánské vaření beze zbytku na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si tradiční ukrajinský recept na kuřecí řízek plněný bylinkovým máslem. Jak na to poradí recept s Jakvkuchyni.cz!