Oblíbili jste si jarní závitky v exotických restauracích? Připravit si je můžete i doma. Rýžové placky dostanete ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami nebo ve velkých supermarketech. Ostatní ingredience máte určitě doma!
Suroviny: maso
Mexická placka tortilla by ve vaší spíži neměla chybět. Naplnit ji totiž můžete stylem „co dům dal“ a máte skvělou, rychlou večeři. Vyzkoušejte ji s kuřecí náplní a lehkým salátkem.
Skvělé občerstvení k pivu nebo na posezení s přáteli. Podávejte s čerstvým chlebem, dalamánkem nebo jiným slaným pečivem. Díky obsahu kolagenu je tato pochoutka výborná na klouby.
Typický podzimní pokrm voní po českém lese a je skvělým tipem na slavnostní oběd. Kančí maso můžete nahradit i jinou divočinou.
Pro milovníky masa je určená tato lahodná paštika s cibulovou omáčkou. Skvěle se hodí jako předkrm nebo lehká večeře.
Kuřecí maso se skvěle kombinuje se svěží chutí různých druhů ovoce. Už jste zkusili jedinečnou chuť kuřete a meruňkového pyré, které je sladké, ale zároveň příjemně kyselé?
Máte chuť na něco lehkého a rychlého? Kuřecí nudličky zapečené v troubě se smetanovo-hořčicovou omáčkou doplněné o zeleninový kuskus budou to pravé. A stačit vám bude jen 6 ingrediencí!
Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
Pečené nebo vařené kdoule prý mají silné antirevmatické účinky, proto lidoví léčitelé doporučují lidem, kteří trpí revmatickými obtížemi, aby alespoň jednou týdně konzumovali několik pečených kousků tohoto ovoce.