• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Léčivá zelenina v našem jídelníčku

Černý kořen, řepa nebo zelí jsou plné vitamínů a minerálů. Co je evropský ženšen, jaká zelenina pomůže při detoxikaci, rady a recepty na Jakvkuchyni.cz!

Kedlubna: dietní zázrak za pár korun
Články

Kedlubna: dietní zázrak za pár korun

Posted on 28. 5. 20159. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Kedlubnu (nebo také kedluben) k nám přivezli staří Římané a v českých zemích se od té doby uchytila – jak v půdě, ve které se jí dobře daří,…
Ředkvička – vzpruha pro váš metabolismus
Články

Ředkvička – vzpruha pro váš metabolismus

Posted on 25. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Ředkvička patří k potravinám, které se na našem stole objevují jen občas, a to nejčastěji ve formě oblohy. Zaslouží si ale daleko více pozornosti, protože…
Lebeda – špenát, který vám roste na zahrádce
Články

Lebeda – špenát, který vám roste na zahrádce

Posted on 19. 5. 201523. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pokud se zeptáte zahrádkáře na lebedu, většinou začne lomit rukama, protože lebedu považuje za plevel, který se velmi jednoduše množí. Stačí nechat jednu jedinou kytku…
Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak
Články

Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak

Posted on 13. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Rebarbora nebo-li reveň je zelenina, která se používá v našich kuchyních spíše jako ovoce. Rebarbora pochází z Tibetu, kde je oceňována především pro své léčebné účinky. U…
Fenykl: Poklad naší kuchyně, po kterém můžete i zhubnout
Články

Fenykl: Poklad naší kuchyně, po kterém můžete i zhubnout

Posted on 14. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Do salátů, na pečení, dušení, grilování, jako přísada do polévek nebo omáček…fenykl se dá použít na mnoho způsobů a všechny chutnají skvěle! Fenykl se v našich…
Celer – tři důvody, proč jej jíst denně
Články

Celer – tři důvody, proč jej jíst denně

Posted on 11. 3. 20153. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Jestli nemáte celer v lednici, je možné, že si ho po přečtení našeho článku zamilujete. Je to totiž nenápadná superpotravina: funguje jako přírodní afrodiziakum, antibiotikum,…
Zelí: Levná pochoutka nabitá vitamíny
Články

Zelí: Levná pochoutka nabitá vitamíny

Posted on 6. 2. 201516. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Především v zimních měsících potřebujeme vitamíny jako sůl. Zelí jich obsahuje víc než dost. Máme pro vás moderní i tradiční recepty. V případě zelí nemusíte…
Česnek – král mezi zdravou zeleninou
Články

Česnek – král mezi zdravou zeleninou

Posted on 16. 1. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Česnek dostávali na příděl římští vojáci i otroci při stavbě pyramid. Je považován za posvátnou rostlinu, která zahání zlé bytosti. Určitě to je jedna z nejzdravějších…
Blahodárný zázvor léčí a chutná
Články

Blahodárný zázvor léčí a chutná

Posted on 13. 1. 201516. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Asi každý z vás se již někdy setkal se zázvorem. Někteří pouze v podobě sušeného koření, ale to asi jen proto, že netušili, kolik zdraví…
Křen – evropský ženšen
Články

Křen – evropský ženšen

Posted on 6. 1. 201518. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Křen koupíte za pár korun v každé samoobsluze nebo na trhu. Tato nenápadná zelenina je nabitá léčivými látkami, vitamíny, minerály. Má výraznou pikantní chuť a je…
Červená řepa – zázrak pro krásu i zdraví
Články

Červená řepa – zázrak pro krásu i zdraví

Posted on 24. 11. 201418. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do salátu, boršče a dobrá je i grilovaná nebo zapečená v troubě.…

Navigace pro příspěvky

Page 1 Page 2 Next Page

Nejčtenější články

  • ppc-1080x1350-1-150x150
    Velký únorový kvíz s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • zalivka-1
    Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • Sous-vide1
    Sous-vide – rafinovaná metoda francouzských kuchařů

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Jak správně ukládat potraviny do ledničky

Infografika: Jak správně ukládat potraviny do ledničky

Které patří do ledničky, a které naopak na linku? Podívejte se na naší přehlednou infografiku.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2023 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...