Vepřové plátky ve slaném nálevu


Nakládané vepřové maso chutná skvěle a nejvíce ho oceníte, když zrovna nevíte co uvařit.
Nakládané vepřové maso chutná skvěle a nejvíce ho oceníte, když zrovna nevíte co uvařit.
Porce
dle množství surovin
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
bez vaření
Pokyny
  1. Maso očistíme, vykostíme a opláchneme.
  2. Nakrájíme ho na plátky a lehce naklepeme.
  3. Sklenici vymastíme vyškvařeným sádlem a na dno nasypeme lžičku soli.
  4. Maso naskládáme do sklenic, zalijeme vývarem a zavíčkujeme.
  5. Obsah ve sklenicích zavaříme. Záleží jen na nás, jestli zvolíme tlakový hrnec, troubu nebo jiný způsob.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*