Tuňáková pomazánka

K večeři, ke svačině nebo třeba na chlebíčky je ideální volbou tuňáková pomazánka. která je rychlá na přípravu, zdravá a svěží i díky chuti čerstvých bylinek. Jaką si připravit domácí tuňákovou pomazánku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
K večeři, ke svačině nebo třeba na chlebíčky je ideální volbou tuňáková pomazánka. která je rychlá na přípravu, zdravá a svěží i díky chuti čerstvých bylinek. Jaką si připravit domácí tuňákovou pomazánku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    sýr 100g čerstvý
    hořčice 1lžička dijonské
    pažitka nebo jarní cibulka
    okurky nakládané
Pokyny
  1. Tuňáka smícháme se sýrem, dochutíme hořčicí, citronovou šťávou, solí a pepřem.
  2. Nakonec přidáme nadrobno nasekanou jarní cibulku. nebo pažitku, a zamícháme.
  3. Můžeme vyzkoušet také variantu s najemno nakrájenými nakládanými okurkami.

TIP od Jakvkuchyni.cz:
Tuňákovou pomazánku si nejvíce vychutnáme s čerstvým pečivem, vyzkoušejte třeba:
bagetky z podmáslí a čerstvých bylinek;
domácí chlebová bageta;
domácí housky;
kváskový chléb;
domácí preclíky.

Prázdné konzervy od tuňáka můžeme třídit do kontejneru na kovy. Kovový odpad je možné v některých obcích třídit v rámci tzv. vícekomoditního sběru odpadu spolu s jiným druhem odpadu. Třiďte odpad správně - jednou z hlavních zásad je třídění podle instrukcí uvedených na samolepkách na kontejnerech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*