Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

K večeři, ke svačině nebo třeba na chlebíčky je ideální volbou tuňáková pomazánka. která je rychlá na přípravu, zdravá a svěží i díky chuti čerstvých bylinek. Jaką si připravit domácí tuňákovou pomazánku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Hovězí burger

Hovězí burger

Když se řekne hamburger, tak si spousta lidí představí takový, co si koupíme ve fast foodu. Naštěstí už existují restaurace, kde hamburger povýšili na opravdovou lahůdku! Skvělý hamburger si přitom můžeme připravit i doma. Určitě bychom neměli podcenit jednotlivé suroviny - dobré housky, kvalitní maso, masová slanina. Jak si připravit domácí hovězí burger prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Hovězí hamburger s nadýchanou domácí bulkou

Hovězí hamburger s nadýchanou domácí bulkou

Šťavnaté hovězí maso v kombinaci s čerstvou zeleninou a právě upečenou domácí bulkou se stane hvězdou každé grilovačky se sousedy. Jak si takovou dobrotu připravit prozradí šéfkuchař Jan Punčochář.
Zavináče z pangase

Zavináče z pangase

Na dobré jídlo je třeba si občas počkat. Stejně tak tomu je i u zavináčů z bílých ryb, které si v naší české kuchyni tak rádi připravujeme. Skvěle se hodí jako chuťovka k pivu!
Odlehčená znojemská omáčka

Odlehčená znojemská omáčka

K tradiční české kuchyni patří neodmyslitelně omáčky. Kromě klasické koprové, nebo svíčkové, bychom neměli zapomínat ani na znojemskou omáčku. V rradičním podání bývá připravena z hovězí pečeně. Co takhle vyzkoušet odlehčenou variantu s krůtím masem a quinou?
Znojemský guláš

Znojemský guláš

Guláš patří k jednomu z nejoblíbenějších českých jídel. V našich končinách ho dokážeme uvařit snad na tisíc způsobů. A do chladného počasí je ideální. Zasytí a navíc ta úžasná vůně, která se line při jeho vaření po kuchyni.... Někdo dává přednost klasice, jiní rádi experimentují. Dnes si spolu uvaříme guláš, jehož součástí jsou, jak název vypovídá, sladkokyselé okurky. Jak na to?