Treska v rajčatové omáčce a bylinkami

Tresčí obsahuje mnoho vitamínů, je opravdu lehké a těší se oblibě mnoha světových šéfkuchařů. Vyzkoušejte si jej připravit v kombinaci s lahdonou rajčatovo-bylinkovou omáčkou, mňam!
Tresčí obsahuje mnoho vitamínů, je opravdu lehké a těší se oblibě mnoha světových šéfkuchařů. Vyzkoušejte si jej připravit v kombinaci s lahdonou rajčatovo-bylinkovou omáčkou, mňam!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    rajčata 400g z konzervy
    rajčata 10ks cherry
    bílá ryba 4ks filety z tresky
    olivový olej 1lžíce
    cibule 1ks nasekaná nadrobno
    třtinový cukr 1lžíce
    tymián 1-2lžičky sušený nebo pár větviček čerstvého
    bazalka párlístků čerstvá nebo lžička sušené
    sójová omáčka 1 lžíce
Pokyny
  1. Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, mícháme dokud nezesklovatí.
  2. Přidáme rajčata z konzervy a rozpůlená cherry rajčata, cukr, tymián, bazalku a sójovou omáčku.
  3. Dle potřeby si dochutíme omáčku a vložíme rybu. Přiklopíme a vaříme 10-20 minut na mírném ohni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*