Salát s jostou a grilovaným hermelínem

Saláty na sto způsobů k létu zkrátka patří. Vsadíme se však, že tento recept ještě neznáte - salát s hermelínem a jostou. Co že je to josta? Jedná se o ovoce, které je křížencem angreštu a černého rybízu.
Saláty na sto způsobů k létu zkrátka patří. Vsadíme se však, že tento recept ještě neznáte - salát s hermelínem a jostou. Co že je to josta? Jedná se o ovoce, které je křížencem angreštu a černého rybízu.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. Hermelín si rozkrájejte na srpečky a dejte rozpéct pod grill (případně si jej ochuťte pepřem a solí).
  2. Do menšího hrnce dejte jostu zasypanou cukrem a krátce ji poduste (cca 1 min) Mezi tím si důkladně omyjte a natrhejte salát.
  3. Nakonec všechny ingredience smíchejte dohromady, dochuťte olejem a citrónem a hned podávejte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*