Můžete je servírovat jako malé občerstvení nebo rychlou večeři. Čím menší pizzy budou, tím rychleji budou upečené.    
|  | 
Můžete je servírovat jako malé občerstvení nebo rychlou večeři. Čím menší pizzy budou, tím rychleji budou upečené.     | 
|   | 
Porce     
5 mini pizz     |   | 
Doba přípravy     
20 minut     |   | 
Chod     | 
Pokyny    
- Z vody, kvasnic a cukru nechte vzejít kvásek.
- Do druhé mísy si nachystáme mouku, přidáme olej, sůl a nakonec i kvásek.
- Vypracujte vláčné těsto, které přikryjte čistou utěrkou a nechte zhruba hodinu a půl vykynout.
- Mezitím si připravte špenátovou směs.
- Na pánvi rozpalte olej, přidejte česnek a špenát a zhruba 3 minuty opékejte.
- Vykynuté těsto pak rozválejte a hrníčkem vykrajujte kolečka, která ukládejte na plech.
- Do koleček vytvořte dolíčky, do kterých přidejte špenátovou směs, posypte fetou a pečte do křupava (zhruba 10-15 minut) při teplotě 200 stupňů.

