Ovesná/ rýžová/ pohanková kaše s ovocem

Tuto ovesnou kaši mohou jíst také děti a lze ji servírovat teplou i studenou.
Tuto ovesnou kaši mohou jíst také děti a lze ji servírovat teplou i studenou.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    voda 250ml
    mléko 50ml
Pokyny
  1. Vločky si dáme namočit na 20 minut, poté je uvaříme ve vodě, až budou téměř měkké.
  2. Pak do nich dolijeme mléko, přidáme zvolené ovoce a na mírném ohni za soustavného míchání vaříme do změknutí.
  3. Poté směs rozmixujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*