Ovocná vločková kaše

Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Jídlo pro děti". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!
Vypadá nádherně, chutná ještě lépe a navíc je velmi snadná na přípravu. Tuto zdravou vločkovou kaši si po snídani můžete zabalit i do práce.
Vypadá nádherně, chutná ještě lépe a navíc je velmi snadná na přípravu. Tuto zdravou vločkovou kaši si po snídani můžete zabalit i do práce.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    ovesné vločky 1sklenička drcené
    marmeláda 4lžíce
    banán 1ks
    piškoty bezlepkové
    ořechy kešu
Pokyny
  1. Ovesné vločky povaříme ve vodě se špetkou soli, přibližně 10 minut.
  2. Na dno hrníčku nebo skleničky dáme lžičku marmelády, tři kolečka banánu a dva tři kešu oříšky.
  3. Přidáme uvařenou ovesnou kaši.
  4. Následně přidáme jogurt.
  5. Dnes je poměrně náročné v obchodě koupit opravdový jogurt, většinou jsou přeslazené, se škrobem, smetanou atd.
  6. Dejme si tedy záležet a vyhledejme obyčejný jogurt.
  7. Na konec ozdobíme dezert opět marmeládou, kouskem čokolády, kešu, lístkem máty, sušeným ovocem, nastrouhanou mrkví s hrozinkami, je to jen na Vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*