Mrkvový krém

Dohladka vyšlehaná mrkvová polévka chutná daleko lépe, souhlasíte? Když do ní přidáte brambory a s smetanu, nezůstane po ní ani stopy.
Dohladka vyšlehaná mrkvová polévka chutná daleko lépe, souhlasíte? Když do ní přidáte brambory a s smetanu, nezůstane po ní ani stopy.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 dort
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. Mrkev a brambory očistěte a nakrájejte na menší kousky. Několik koleček mrkve si ponechte na ozdobu.
  2. Zeleninu dejte vařit asi na 20 minut do hrnce.
  3. Když je měkká, slijte vodu a přidejte smetanu a máslo.
  4. Vše rozmixujte ručním šlehačem na hladkou hmotu.
  5. Podávejte v miskách ozdobené kopečkem šlehačky a kolečky mrkve.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*