Pohanková pomazánka

Vyrobte si doma pomazánky, u kterých vás jedna porce vyjde na pět korun – a navíc jsou zdravé. Vybrali jsme super zdravou pohankovou, čočkovou pro dodání vlákniny a cizrnovou, která vám připomene dovolenou na břehu moře. Která z těchto surovin se najde ve vaší spíži?
Vyrobte si doma pomazánky, u kterých vás jedna porce vyjde na pět korun – a navíc jsou zdravé. Vybrali jsme super zdravou pohankovou, čočkovou pro dodání vlákniny a cizrnovou, která vám připomene dovolenou na břehu moře. Která z těchto surovin se najde ve vaší spíži?
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
150 g pomazánky
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    pohanka 100g
    tvaroh 50g nízkotučný
    okurka 10g sterilovaná
    česnek 1stroužek
    hořčice na dochucení
Pokyny
  1. Pohanku namočíme, uvaříme a rozmixujeme s ostatními surovinami na hrubou pastu.
  2. Okurku nakrájíme na plátky a ozdobíme namazané krajíce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*