Marinovaná řepa


Řepa je výborným doplňkem lehkých salátů. V tomto receptu si řekneme, jak si ji jednoduše připravíme a namarinujeme. 
Řepa je výborným doplňkem lehkých salátů. V tomto receptu si řekneme, jak si ji jednoduše připravíme a namarinujeme. 
Porce
1 porce
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
60 minut
Suroviny
    řepa 1ks
    olej olivový
    med
Pokyny
  1. Řepu oloupeme malým nožíkem.
  2. Pečeme ji v troubě cca 1 hodinu na 200 °C. 
  3. Řepu rozkrojíme na polovinu a poté nakrájíme na malé kostky. 
  4. Kostky marinujeme v olivovém oleji, medu, octu a soli.
  5. Takto připravená řepa je skvělá například do salátů.
Tags:

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*