Bramboroví ježci

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm, který si díky své hravosti zamilují děti i dospělí.
Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm, který si díky své hravosti zamilují děti i dospělí.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
8 brambor
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    brambor 8ks
    slanina 200g
    sýr 200g
    koření sůl, pepř
Pokyny
  1. Brambory nemusíte předvářet, stačí je pečlivě omýt a udělat do nich několik zářezů (4-6).
  2. Poté brambory osolte a opepřete. Do jednotlivých zářezů vkládejte na střídačku slaninu a sýr.
  3. Takto připravené brambory dejte na gril.
  4. Pokud máte gril s poklopem, použijte jej a grilujte cca 20 min, pokud ne, jednotlivé brambory zabalte do alobalu, grilujte 25 min.
  5. Na konci je dobré je rozbalit a ještě dodělat 5 minut bez alobalu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*