Nachos se servírují v Mexiku jako předkrm nebo jako pochutina k různým příležitostem. V Texasu přidali k nachos dušené hovězí se slaninou a spoustou výrazného koření. Příprava tohoto jídla zabere téměř dvě hodiny, ale výsledek je naprosto famózní. Pikantní chuť můžete zjemnit zakysanou smetanou.
Produkty z řady – alkoholické nápoje
Tajemství rafinované chutě tohoto, na první pohled, jednoduchého pokrmu je v dokonale vymazlených ingrediencích, které do ragú běžně nedáváte. Je to třeba řapíkatý celer, černé pivo nebo přesně odměřené koření. Uvidíte, že rozdíl oproti běžnému houbovému guláši uvidíte i pocítíte.
Nenápadný recept plný chutí italské kuchyně vás nadchne. Je velmi jednoduchý, přitom neskutečně lehký a chutný.
Ačkoliv játra nemá rád každý, po této delikátní játrové paštice se jen zapráší.
Když se potkají med, skořice a rýžová smetana, dokonalá chuť je jen otázkou času. Namočené kešu oříšky dodají základ, na kterém se tato zimní symfonie rozvine do dokonalosti.
Netradiční variantu grogu podáváme s trochou másla. Důležité je nechat zkaramelizovat cukr a čerstvou citrónovou šťávu, díky které získá na autentické chuti.
Karamelizovaný cukr a čerstvá šťáva z pomeranče dodá obyčejnému punči nádech luxusu.
Jednoduché, levné a tuze dobré cukroví je tradičně spojované s masopustním veselím.
Srnčí maso je velmi jemná delikatesa s nízkým obsahem tuku. Jako každou zvěřinu, i jeho chuť pozvedne a skvěle doplní kyselejší ovoce. Dnes si ho zkusíme připravit s pomerančem a brusinkovou marmeládou.
Arónie je královna antioxidantů, která navíc zkrášlí i vaši zahradu. Její plody jsou plné vitamínů a minerálních látek, připisuje se jim velká léčivá síla a schopnost zpomalení stárnutí. Samotná arónie má trpkou chuť, my si ji připravíme ve formě džemu na lahodnou snídani nebo rychlou svačinku.











