Návštěvu můžete překvapit třeba smaženými artyčoky obalovanými v těstíčku. Podávejte je k pivu či vínu.
Produkty z řady – alkoholické nápoje
Drůbeží maso, to není jen kuřecí. Slepice a kohout se na talíři dříve objevovali stejně často. Neprávem se na ně zapomnělo. Přitom je slepičí maso dobře stravitelné, bohaté na bílkoviny a minerály. Kohout vyžaduje delší tepelnou úpravu, ale odmění se výraznou chutí.
Každý z nás už někdy pil některý ze světoznámých koktejlů jako je třeba mojito. Co ale vyzkoušet netradiční český drink, který jinde ve světě určitě neznají? Stačí vám pár ingrediencí a o originální letní nápoj na grilovačku bude vystaráno.
Lahodný džem, který přesvědčí i ty největší mlsné jazýčky. Kombinace třešní a čokolády je totiž neodolatelná. Na chlebu s máslem i na palačinkách.
Zbyly vám třešně ze zahrádky a přemýšlíte, co s nimi? Oslaďte si život parádní bublaninou s kapkou griotky.
Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.
Ať už vyrážíte na procházku do přírody, nebo se podívat na rozsvícený vánoční stromek do města, bude se vám hodit něco na zahřátí. Do termosky…