• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak
Články

Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak

Posted on 13. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Rebarbora nebo-li reveň je zelenina, která se používá v našich kuchyních spíše jako ovoce. Rebarbora pochází z Tibetu, kde je oceňována především pro své léčebné účinky. U…
Jedlé květy v našem jídelníčku
Články

Jedlé květy v našem jídelníčku

Posted on 12. 5. 201530. 10. 2020 by Jakvkychyni.cz
Je jedno, zda máte rádi saláty nebo si radši připravujete maso, všechna jídla mohou být zajímavější a atraktivnější, když se dobře připraví a navíc hezky…
Chřest – české zlato pro vaše zdraví
Články

Chřest – české zlato pro vaše zdraví

Posted on 11. 5. 201524. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Český chřest byl a je ve světě vždy pojmem a známkou té nejvyšší kvality. O mezinárodním věhlasu našeho „bílého zlata“ přitom v jeho domovině – ČR – málokdo ví. Chřest vyžaduje…
Zdraví v kuchyni od nákupu po servírování
Články

Zdraví v kuchyni od nákupu po servírování

Posted on 7. 5. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Vše, co jíme, v čem jídlo připravujeme a jak s jídlem zacházíme, se odráží na našem zdraví. Máme pro vás tipy, jak svou kuchyni zbavit všech potenciálně…
Iva Hüttnerová: Recept na žlutou polévku
Články

Iva Hüttnerová: Recept na žlutou polévku

Posted on 4. 5. 20156. 5. 2015 by Jakvkychyni.cz
Iva Hüttnerová je výtvarnice, herečka a největší autorita, co se týče moudrosti našich babiček v domácnosti. Proto jsme zvědavě nakoukli do její kuchyně a poprosili…
Pampeliška v kuchyni: Levný a chutný zázrak
Články

Pampeliška v kuchyni: Levný a chutný zázrak

Posted on 30. 4. 20155. 4. 2021 by Jakvkychyni.cz
Tato jarní rostlinka, která je často vnímaná jako pouhý plevel, si může i ve vaší kuchyni najít své místo. Smetánka lékařská neboli pampeliška se dá…
Nakupujeme zeleninu a ovoce jako profíci
Články

Nakupujeme zeleninu a ovoce jako profíci

Posted on 29. 4. 20156. 9. 2016 by Jakvkychyni.cz
Ať již míříte do supermarketu nebo na trhy, bude se vám hodit návod, podle čeho vybírat zeleninu, od avokáda až po žlutou tykvi. Lepší jednotlivé…
dekorace
Články

Romantika, hravé barvy nebo venkovský styl? Vyzdobte si domácnost za pár korun

Posted on 28. 4. 201530. 10. 2020 by Jakvkychyni.cz
Svou kreativitu nemusíte uplatnit pouze v kuchyni, váš oblíbený styl přeneste do ostatních pokojů. Přitom většinou stačí pár drobných úprav, voňavá kytice na stole a hned…
Rychlé pohoštění na rodinnou party za pár minut!
Články

Rychlé pohoštění na rodinnou party za pár minut!

Posted on 27. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Chystáte rodinnou oslavu a chcete hosty překvapit chutným pohoštěním, které vám nezabere moc času? Tak zkuste naše vynikající parmazánové sušenky se sezamovými semínk, vynikající rozpečený…
Jak správně třídit plasty
Články

Jak správně třídit plasty v domácnosti?

Posted on 24. 4. 201516. 8. 2018 by Jakvkychyni.cz
Kelímky od jogurtů, obaly od sýrů, uzenin nebo mikrotenové sáčky od zeleniny a ovoce. S podobnými plastovými obaly se během nakupování potravin setkáváme velmi často, ovšem…
Petra Černocká: Jsem hrdá na to, že jsme třídící národ
Články

Petra Černocká: Jsem hrdá na to, že jsme třídící národ

Posted on 22. 4. 201522. 4. 2015 by Jakvkychyni.cz
Petru Černockou si všichni pamatují jako Dívku na koštěti a dnes ji znají jako elegantní dámu. Necháte se inspirovat jejími recepty? Máte nějaký tip nebo…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 217 Page 218 Page 219 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Infografiky: Odkud je to maso?

Infografiky: Odkud je to maso?

Připravili jsme pro vás názornou pomůcku, díky které budete vždy znát správný název vybraného hovězího masa. Dozvíte se i doporučenou přípravu a pro jaké pokrmy se daný kousek hodí.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...