Grilovaná bramborová kaše

Grilovaná bramborová kaše

Brambory patří k oblíbeným přílohám zvláště díky jejich nenáročné přípravě. Pokud je máte rádi, ale chtěli byste si je připravit na méně tradiční způsob, vyzkoušejte zapečenou bramborovou kaši. Její chuť vás mile překvapí.
Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Z grilovaného bůčku na pivě s česnekem a bylinkami lze vykouzlit opravdovou dobrotu! Chutná navíc skvěle studený i teplý. Jako přílohu si k němu můžeme připravit lehký, ale zároveň sytý salát s bramborami a vejci! Jak na grilovaný bůček s rukolovým salátem prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou

Grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou

Toto je recept pro milovníky šťavnatých steaků z hovězího masa a bylinkových omáček. Kombinace hovězího Picanha steaku, pečených brambor grenaille a aromatické chimichurri omáčky přináší autentický zážitek z grilování. Chimichurri omáčka, původem z Argentiny, dodává masu nezaměnitelnou chuť plnou bylinek, která je svěží a lehce pikantní. Připravte si grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Guláš z hlívy ústřičné

Guláš z hlívy ústřičné

Když se řekne guláš, tak si většina nejspíš představí ten hovězí. Ale vynikající guláš, kterým neurazíme ani zaryté masožravce, můžeme připravit i bez masa! Hlavní roli v něm hraje totiž hlíva ústřičná. Zkuste si ho připravit podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hlívová dršťkovka

Hlívová dršťkovka

V kuchyni se připravuje čerstvá hlíva tak, jako jiné houbové pokrmy – skvěle chutná v omáčkách nebo v polévkách. jendu takovou si můžete připravit podle našeho receptu.
Houbová polévka

Houbová polévka

Zahřeje i potěší. Krémová houbová polévka spolehlivě patří mezi pokrmy, které vám přinesou pohodu i plné břicho.
Houbová polévka s kroupami

Houbová polévka s kroupami

Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Houbové ragú na portském víně a slanině

Houbové ragú na portském víně a slanině

Pokud jste si přinesli z lesa košík plný hub a teď přemýšlíte, co s nimi, inspirujte se tipem Jakvkuchyni.cz! Zkuste experimentovat a připravit si toto skvělé houbové ragú s bramborovými gnocchi. Jak na to?
Houbové ragů s noky

Houbové ragů s noky

Tajemství rafinované chutě tohoto, na první pohled, jednoduchého pokrmu je v dokonale vymazlených ingrediencích, které do ragú běžně nedáváte. Je to třeba řapíkatý celer, černé pivo nebo přesně odměřené koření. Uvidíte, že rozdíl oproti běžnému houbovému guláši uvidíte i pocítíte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*