• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Můžeme jíst naklíčené brambory?
Články

Můžeme jíst naklíčené brambory?

Posted on 15. 7. 201422. 2. 2016 by Jakvkychyni.cz
Za brambory prý vděčíme Inkům, od kterých je pro Evropu získali Španělé. Ovšem původně ne jako potravinu, ale jako exotickou květinu. Přestože se objevují na našich…
Rostlinné mléko si vyrobte sami – za pár korun
Články

Rostlinné mléko si vyrobte sami – za pár korun

Posted on 9. 7. 201425. 10. 2016 by Jakvkychyni.cz
Chcete si doma vyrobit ořechové, mandlové nebo kokosové mléko. Je to snazší, než jste si myslely! Po domácku vyrobená rostlinná mléka by se měla připravovat…
Jak zatočit s octomilkami a dalšími škůdci?
Články

Jak zatočit s octomilkami a dalšími škůdci?

Posted on 8. 7. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
S jakými škůdci se doma můžeme nejčastěji setkat? Záleží na tom, zda bydlíte v domě nebo bytě. Rodinné domy jsou na tom hůře – ve sklepech se…
Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet
Články

Čtrnáct druhů salátů, které stojí za to vyzkoušet

Posted on 7. 7. 201417. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Tytam jsou doby, kdy jsme jedli jen ledový nebo hlávkový salát, zalitý pouze zálivkou z octa, soli a cukru. Dnes si už můžeme vybrat ze široké…
Vejce jsou zdravější, než jste si mysleli
Články

Vejce jsou zdravější, než jste si mysleli

Posted on 4. 7. 20148. 4. 2021 by Jakvkychyni.cz
Vejce dle vědců obsahují obrovské množství živin a přitom jen velmi málo kalorií. Díky tomu jsou považována za „superpotravinu“. Podívejme se, jak poznat ta opravdu…
Jak správně ukládat potraviny
Články

Jak správně ukládat potraviny

Posted on 25. 6. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jaké potraviny je dobré uložit do ledničky a které naopak patří na linku nebo do spíže? Do ledničky Na horní polici uložte mléko, mléčné výrobky,…
Syrová strava a raw food – vaření bez sporáku
Články

Syrová strava a raw food – vaření bez sporáku

Posted on 23. 6. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Vitariánství, raw food, živá nebo syrová strava jsou jedním z hlavních trendů roku 2014. „Jedli tak desetitisíce let naši předkové a náš metabolismus je nastavený tak,…
Deset způsobů, jak pepř prospívá zdraví
Články

Deset způsobů, jak pepř prospívá zdraví

Posted on 15. 5. 201417. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Podporuje trávení, hubnutí a spalování tuků, odstraňuje nadýmání a podporuje srdeční činnosti. To je jen zlomek důvodů, proč si dnes pořádně opepřit jídlo. Jak poznat…
Plánujeme jídelníček – Jak šetřit při nákupech
Články

Plánujeme jídelníček – Jak šetřit při nákupech

Posted on 15. 5. 20146. 9. 2016 by Jakvkychyni.cz
Když se podíváte na účtenku z týdenního nákupu, poleje vás studený pot? Náklady na potraviny ale patří k těm položkám rodinného rozpočtu, které můžete jednoduše snížit. Při…
Jaro plné chřestu
Články

Jaro plné chřestu

Posted on 15. 5. 20144. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Chřest byl v době starého Egypta známý jako skvělé afrodiziakum, nejvíce si na něm pochutnávají Francouzi. V historii ho zpopularizoval francouzský král Ludvík XIV, který si chřest…
Šéfkuchař radí, jak na hygienu
Články

Šéfkuchař radí, jak na hygienu

Posted on 15. 5. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Vaření se stává v poslední době pro stále více lidí koníčkem. Proto studují nové recepty a používají cizokrajné potraviny. V kuchyni ale často stále pracují tak, jak…

Navigace pro příspěvky

Previous Page Page 1 … Page 81 Page 82 Page 83 Next Page

Nejčtenější články

  • ppc-1080x1350-1-150x150
    Velký únorový kvíz s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • zalivka-1
    Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • Sous-vide1
    Sous-vide – rafinovaná metoda francouzských kuchařů

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vánoční perníkové košíčky

Fotopostup: Vánoční perníkové košíčky

Cupcakes jsou oblíbeným zákuskem v zahraničí a čím dál častěji se objevují i u nás. My jsme je pro vás připravili s perníkovým těstem a decentním krémem.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2023 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...