• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Tipy na super rychlou a zdravou snídani
Články

Tipy na super rychlou a zdravou snídani

Posted on 28. 1. 201530. 11. 2018 by Jakvkychyni.cz
Snídaní bychom měli nastartovat nejen náš den, ale také metabolismus. Nejlepší čas pro snídani je hodina po probuzení. Zdravou snídaní snižujeme možnost přibírání na váze,…
Sedm zajímavých potravin, které zpestří váš jídelníček
Články

Sedm zajímavých potravin, které zpestří váš jídelníček

Posted on 27. 1. 201517. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Také se vám stává, že v hypermarketu vidíte potraviny, které jste v životě nejedli? A potraviny, které znáte jen z knížek? Nebojte se experimentů –…
Zelená vzpruha za patnáct korun
Články

Zelená vzpruha za patnáct korun

Posted on 26. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Zelené smoothie pijí celebrity, ale jeho kouzelné zdravotní účinky si můžete vychutnat i vy. Stačí vám hrst špenátu, dvě jablka nebo banán, pomeranč a trochu…
Recepty na zdravé mlsání
Články

Recepty na zdravé mlsání

Posted on 22. 1. 201523. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pokud dbáte na linii nebo chcete jíst pouze zdravě, nemusí to hned znamenat, že se zřeknete všeho mlsání. Jednou za čas je dobré si udělat…
Jáhly: Levná a všestranná pochoutka
Články

Jáhly: Levná a všestranná pochoutka

Posted on 21. 1. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Proso, neboli jáhly, drží ve srovnání s ostatními obilovinami přední příčku, co se týká obsahu minerálních látek. V prosu najdete hodně fluoru, draslíku, fosforu, zinku, hořčíku i…
Nejzdravější zelenina na světě? Řeřicha
Články

Nejzdravější zelenina na světě? Řeřicha

Posted on 19. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
V americkém Centru pro kontrolu nemocí se zabývají tím, jaké potraviny jsou ze zdravotního hlediska nejhodnotnější. Sestavili žebříček, ve kterém jsou jednotlivé potraviny seřazeny podle obsahu…
Česnek – král mezi zdravou zeleninou
Články

Česnek – král mezi zdravou zeleninou

Posted on 16. 1. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Česnek dostávali na příděl římští vojáci i otroci při stavbě pyramid. Je považován za posvátnou rostlinu, která zahání zlé bytosti. Určitě to je jedna z nejzdravějších…
Chorvatsko – Grilovaná pražma s čerstvým salátem
Články

Chorvatsko – Grilovaná pražma s čerstvým salátem

Posted on 16. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Moderátor Filip Urban v kuchyni odpočívá a když nevaří, tak rád cestuje a potápí se. Při potápění v Chorvatsku se naučil nejen chytat ryby na harpunu, ale…
Děti v kuchyni – jaká jídla mohou uvařit?
Články

Děti v kuchyni – jaká jídla mohou uvařit?

Posted on 15. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Chcete naučit děti vařit a vést je ke zdravému životnímu stylu? Není nic jednoduššího, než s nimi vařit. Přemýšlíte nad tím, jaká jednoduchá jídla mohou vaše…
cibulačka francouzská
Články

Cibulová polévka: francouzská versus česká

Posted on 14. 1. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá kombinace po náročném dni. Jaká…
Itálie – Tagliatelle s boloňskou omáčkou
Články

Itálie – Tagliatelle s boloňskou omáčkou

Posted on 13. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Matěj Ruppert je zpěvák ze skupiny Monkey Business, příležitostný herec, všeuměl a především velký gurmet. Tagliatelle Bolognese patří k nejznámějším italským receptům.   Suroviny a postup…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 78 Page 79 Page 80 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Soutez-1080x1080-foto-150x150
    Soutěž o lístky na festival s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Infografiky: Jak jsme na tom s kávou?

Infografiky: Jak jsme na tom s kávou?

Malé, velké, s mlékem? Ale kdepak... Objednávejte si kávu jako v Itálii!

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...