• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Videorecept: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou
Články

Videorecept: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Posted on 25. 9. 201517. 4. 2019 by Jakvkychyni.cz
Italská panna cotta a tradiční česká rebarbora tvoří lahodný kontrast. Panna cottu si připravte klidně den dopředu, je třeba ji chladit několik hodin dopředu. Rebarborovou…
Videorecept: Pečená rajčata s rozmarýnem
Bezmasá jídla

Videorecept: Pečená rajčata s rozmarýnem

Posted on 25. 9. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Konec léta je tím správným obdobím pro sklizeň voňavých, sluncem vyhřátých rajčat. Pokud si jejich sladkou chuť budete chtít dopřát i v zimě, upečte je podle tohoto…
Fotonávod: Pesto – Krok za krokem
Články

Fotonávod: Pesto – Krok za krokem

Posted on 24. 9. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Pesto je oblíbenou omáčkou k dochucení těstovin, která voní létem v Itálii. Připravit si ji můžete doma, snadno a rychle. Poradíme vám také, jak ji…
Ořechy: pod tvrdou slupkou se skrývá elixír života
Články

Ořechy: pod tvrdou slupkou se skrývá elixír života

Posted on 21. 9. 201525. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ořechy by se pro své léčebné účinky měly stát doslova vaší srdeční záležitostí. Jejich konzumaci však neocení pouze vaše srdce, ale výhrou bude pro celé…
Francouzská cibulačka a netradiční marmeláda – využijte cibuli v kuchyni
Bezmasá jídla

Francouzská cibulačka a netradiční marmeláda – využijte cibuli v kuchyni

Posted on 17. 9. 201525. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Cibule patří k velmi zdravým potravinám a navíc je levná a jednoduchá na přípravu! Vyzkoušejte francouzskou cibulačku, zapečené brambory, dip nebo exotickou marmeládu. Jak cibule…
Cibule je tradiční lék na nachlazení. Vyzkoušejte ji jako sirup
Články

Cibule je tradiční lék na nachlazení. Vyzkoušejte ji jako sirup

Posted on 17. 9. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Nejznámějšími druhy u nás jsou cibule kuchyňská, cibule šalotka nebo cibule zimní. To však neznamená, že jsou jediné, nejen u nás, ale na celém světě…
Vegetariánský duel – tofu burger, nebo špenátový koláč?

Vegetariánský duel – tofu burger, nebo špenátový koláč?

Dá se bez masa uvařit skvělé, chutné a zajímavé jídlo? Náš duel vás o tom přesvědčí! Můžete vyzkoušet dva vegetariánské recepty, na kterých si pochutná…
David Suchařípa: Pstruh s jarní cibulkou
Články

David Suchařípa: Pstruh s jarní cibulkou

Posted on 11. 9. 201523. 2. 2016 by Jakvkychyni.cz
Znáte jej ze seriálů, divadla i dabingu. Syn Leoše Suchařípy následoval svého otce v herecké kariéře, ale stejně náruživě se věnuje i roli kuchaře. Inspirujte…
Fotonávod: Raw müsli tyčinky – Připravte si nepečené a super zdravé svačinky pro děti
Články

Fotonávod: Raw müsli tyčinky – Připravte si nepečené a super zdravé svačinky pro děti

Posted on 10. 9. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Müsli tyčinky si můžete vytvořit doma, přesně podle vaší chuti. Stačí vybrat oblíbené oříšky, přidat trochu koření, spojit vše pomocí mixéru s datlemi nebo rozinkami.…
Videorecept: Malinový sirup
Články

Videorecept: Malinový sirup

Posted on 9. 9. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Maliny chutnají nejlépe právě utržené, ale sirup je skoro stejně dobrý. Využijete jej nejen na přípravu nápoje, ale i na dezerty. Výborně chutná s vanilkovou…
Videorecept: Hruškové čatní se zázvorem
Bezmasá jídla

Videorecept: Hruškové čatní se zázvorem

Posted on 9. 9. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Nevíte, jak naložit s velkou úrodou hrušek? Připravte si toto aromatické a chuťově výrazné čatní! Perfektně doplní pečené maso nebo aromatické sýry! Podívejte se na video…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 67 Page 68 Page 69 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vídeňský bramborový salát

Fotopostup: Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát se obejde bez majonézy, ale je krásně vláčný díky vývaru. Podává se v každé vídeňské hospodě a restauraci jako příloha.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...