David Suchařípa: Pstruh s jarní cibulkou


Znáte jej ze seriálů, divadla i dabingu. Syn Leoše Suchařípy následoval svého otce v herecké kariéře, ale stejně náruživě se věnuje i roli kuchaře. Inspirujte se jeho receptem na dietního pstruha dušeného v troubě.

David Sucharipa (1)

Máte nějaký tip nebo vychytávku, která Vám v kuchyni usnadňuje práci?

Odmývání nádobí je největší vychytávka. Dovařím a mám uklizenou kuchyň.

Jaké je Vaše oblíbené jídlo a proč? Bylo by možné jej získat pro naše čtenáře?

Oblíbených jídel mám mnoho. Třeba pstruh s jarní cibulkou. Pekáč vytřeme extra virgin oil, do osolených a okmínovaných čerstvých pstruhů dáme snítku rozmarýnu a kousek másla. Vše zasypeme nakrájenou jarní cibulkou a rozpůlenými cherry rajčátky. Podlijeme trochou suchého bílého vína. Dusíme v troubě na 180 stupňů 25 minut.

Ryba, pstruh (1)

Třídíte ve vaší domácnosti? Máte na to nějaké specializované nádoby?

Ano, máme pytle na plast, papíry a sklo z IKEA a baterie dáváme také zvlášť.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*