• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Remoska – všestranná pomocnice lety ještě zkrásněla
Články

Remoska – všestranná pomocnice lety ještě zkrásněla

Posted on 12. 4. 20174. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Stejně jako kontaktní čočky, kostky cukru nebo hromosvod, i remoska patří k vynálezům, které proslavily schopnosti českých tvůrců na celém světě. A kdo jednou ochutnal kuře…
V kuchyni s Lukášem Hejlíkem
Články

V kuchyni s Lukášem Hejlíkem

Posted on 6. 4. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Lukáš Hejlík je se svým divadelním projektem LiStOVáNí stále na cestách. Díky tomu má přehled o české gastronomické scéně, a tak na svém blogu Gastromapa…
Bez kvalitního nože není šéfkuchaře
Články

Bez kvalitního nože není šéfkuchaře

Posted on 3. 4. 20174. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Usnadněte si přípravu pokrmů správně vybranými kuchyňskými noži. Každá potravina si žádá ten svůj, přesto ale mají nože mnoho společného. Jejich kvalitu poznáte podle dokonale…
Deník učenlivé „třídičky“ Irči: Obecné symboly pro značení obalů – co znamenají?
Články

Deník učenlivé „třídičky“ Irči: Obecné symboly pro značení obalů – co znamenají?

Posted on 31. 3. 20175. 10. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Ve 2. díle jsem se zaměřila na dělení obalových materiálů a nakoukla jsem pod pokličku do historie a zajímavostí jednotlivých druhů odpadů… Tentokrát se věnuji…
V kuchyni s Mister Global 2016 Tomášem Martínkem
Články

V kuchyni s Mister Global 2016 Tomášem Martínkem

Posted on 30. 3. 20174. 3. 2021 by Jakvkuchyni.cz
Tomáš Martínka je nejkrásnějším mužem planety. V loňském se stal vítězem soutěže krásy Mister Global 2016. Je to velký „sympaťák“ a v popisu této výhry má i…
Medailonek autora: Blogerka Romana Böhmová
Články

Medailonek autora: Blogerka Romana Böhmová

Posted on 29. 3. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Už odmala patřilo vaření k mým největším radostem a tato láska se u mne neustále prohlubuje. Ve volném čase ráda objevuji nové chutě tak, že…
Co dokážou probiotika?
Články

Co dokážou probiotika?

Posted on 27. 3. 201719. 9. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Často se na nás z médií linou výrazy jako živé, prospěšné, přátelské bakterie… Ale víme skutečně, oč jde a jaké jsou benefity těchto složek stravy? Probiotika…
Které bylinky by na vaší zahrádce neměly chybět? Jedničkou je levandule!
Články

Které bylinky by na vaší zahrádce neměly chybět? Jedničkou je levandule!

Posted on 22. 3. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Naše prababičky nebyly příliš zvyklé používat na běžné neduhy léky. Přirozenější a dostupnější pro ně bylo zajít do zahrady a natrhat si čerstvé léčivé bylinky,…
Tuky a oleje: Živočišný a rostlinný tuk a náš zájem o kvalitu!
Články

Tuky a oleje: Živočišný a rostlinný tuk a náš zájem o kvalitu!

Posted on 20. 3. 201721. 9. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Milí čtenáři, článek je tentokrát obsáhlejší, ale věřím, že vám přinese užitečný a možná i trochu nový vhled do situace potravin u nás… V restauracích, menších…
Zdravé vaření v páře
Články

Zdravé vaření v páře

Posted on 16. 3. 20173. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pro příznivce zdravé výživy je parní hrnec nepostradatelným pomocníkem. Jídlo připravené tímto šetrným způsobem si zachovává maximum přirozených vitamínů a minerálních látek, navíc je dietní,…
Deník učenlivé „třídičky“ Irči: Různé druhy obalu, třídíme do odpadu
Články

Deník učenlivé „třídičky“ Irči: Různé druhy obalu, třídíme do odpadu

Posted on 10. 3. 201722. 6. 2017 by Jakvkuchyni.cz
V 1. díle jsem se stihla představit a také rozepsat o tom, jak jsou na tom Češi s tříděním odpadu. Tentokrát se zaměřím na konkrétní druhy obalů, ze…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 48 Page 49 Page 50 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Bylinkové pesto

Fotopostup: Bylinkové pesto

Tato pasta z bylinek, oříšků a česneku krásně doplní těstoviny a přinese do vaší kuchyně vůni léta v každém ročním období.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...