• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

10 věcí, kterých bychom se měli držet při nákupu potravin
Články

10 věcí, kterých bychom se měli držet při nákupu potravin

Posted on 5. 7. 20194. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Přinášíme seznam pravidel, díky kterým se stanou nákupy kvalitnější a zdraví prospěšnější. Hurá, jde se nakupovat! Umělá sladidla nebrat! Aspartam, sacharin nebo třeba sukralóza –…
Jak správně skladovat mango
Články

Tipy a triky: Jak správně skladovat mango a vytvořit z něj fantastické čatní

Posted on 2. 7. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Našlapujete už nějakou dobu okolo manga, ale ještě jste se toto exotické ovoce neodvážili koupit? Klidně můžete! V seriálu Tipy a triky vám poradíme, jak…
Zmrzlina z kůry citrusů
Články

Zmrzlina z kůry citrusů zdobená slupkami z okurek v podání šéfkuchaře Marka Šády

Posted on 1. 7. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Kůra z citrusů a slupky z okurek. Že je to odpad a chuťově to nejde dohromady? Marek Šáda, executive chef restaurace Bellevue a Mlýnec, nám…
Bioodpad - rady a tipy jak třídit a využít
Články

Bioodpad – rady a tipy jak třídit a využít bioodpad

Posted on 28. 6. 201916. 5. 2024 by Jakvkuchyni.cz
Bioodpad – tedy biologicky rozložitelný odpad tvoří v domácnostech zejména zbytky potravin a jídel, nejčastěji ovoce a zeleniny. Pokud máme domek se zahradou, pak bioodpad…
Poznejte špaldové kernoto
Články

Poznejte špaldové kernoto

Posted on 26. 6. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pro mnohé velmi oblíbená obilovina, pro jiné možná zcela neznámý pojem. Špaldové kernoto se vzhledem velmi podobá klasickým kroupám (tedy zrnu), ale na rozdíl od…
Třídění odpadu a rozdíly v pojmech bioodpad x biomasa x kompost
Články

Třídění odpadu a rozdíly v pojmech bioodpad x biomasa x kompost

Posted on 24. 6. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
  Co je bioodpad? Pojem bioodpad je zkráceným výrazem slovního spojení biologicky rozložitelný odpad, který podléhá aerobnímu, nebo anaerobnímu rozkladu.Pokud o něm mluvíme ve vztahu…
mouka druhy a využití
Články

Mouka – druhy a využití

Posted on 19. 6. 201911. 6. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Mouka je od nepaměti součástí naší stravy, a to prakticky denně v nejrůznějších formách. V klasickém pojetí se jako mouka označuje produkt získaný zpracováním obilovin. V…
Sardinky nejsou jen ty ryby z plechovky!
Články

Sardinky nejsou jen ty ryby z plechovky!

Posted on 10. 6. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Když se řekne slovo sardinky, s největší pravděpodobností si asi i Vy představíte jen malé rybky naložené v oleji, kterými na Silvestra zdobíte chlebíčky… To…
Tipy a triky: jak rychle nakrájet rajčata a vykouzlit z nich výborné concassé?
Články

Tipy a triky: Jak rychle nakrájet rajčata a vykouzlit z nich výborné concassé?

Posted on 5. 6. 201914. 5. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Také milujete rajčata? Pokud ano, pak jste právě teď na správném místě. V dalším článku ze série Tipy a triky s názornými ukázkami ve videu…
Stonky v bylinkové emulzi
Články

Stonky na bylinkové emulzi v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka

Posted on 3. 6. 201928. 11. 2020 by Jakvkuchyni.cz
I v tomto článku nahlédneme do projektu Vaříme beze zbytku. Uznávaný šéfkuchař restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto…
Tipy a triky: Chřest na ozdobu a na gril
Články

Tipy a triky: Chřest na ozdobu a na gril

Posted on 31. 5. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Bílé české zlato, špargl nebo chřest. Jak tuto lahůdku správně připravit vám poradíme v článku ze série Tipy a triky, ani tentokrát nechybí video. Chřestová…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 28 Page 29 Page 30 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • Máslová-dýně-1080x1080-foto-150x150
    Máslová dýně jako královna podzimu
  • shutterstock_1791596525-1-scaled-e1662563146842-150x150
    Šípky – přírodní vitamínová bomba
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Šedé patina - popiš, jak chceš

Samolepky pro kořenky: Šedé patina - popiš, jak chceš

Vneste do vaší kuchyně šmrnc a pořádek se samolepkami na kořenky a obaly od Jakvkuchyni.cz! Vždy tak budete mít přehled o tom, co se ve které sklenici či dóze nachází. Vybrat si můžete design s kulatými samolepkami v šedém provedení.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...