• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Kupujeme, skladujeme a vaříme ředkvičku
Články

Kupujeme, skladujeme a připravujeme ředkvičky pro zdraví

Posted on 26. 4. 202215. 6. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Ředkvičky jsou nenápadnou jarní zeleninou se svěžíchutí, navíc jsou plnévitamínů a minerálů, které příznivě působí na zdraví. Jak je nakupovat, skladovat a recept na pečené…
Seriál Těstoviny: proteinové těstoviny 
Články

Seriál Těstoviny: proteinové těstoviny 

Posted on 20. 4. 20227. 5. 2022 by Jakvkuchyni.cz
V potravinářském průmyslu dochází neustále k nejrůznějším inovacím a tento trend se projevil i v oblasti výroby těstovin. Cílem je vyrábět nutričně vyvážené produkty a…
Neuvěřitelná cesta “kulinářské perly hamburgeru”
Články

Neuvěřitelná cesta “kulinářské perly hamburgeru”

Posted on 19. 4. 202219. 4. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Křupavá houska, čerstvá zelenina a šťavnaté maso a sýr. To je základ hamburgeru. Jak vypadala jeho cesta mezi nejznámější a nejoblíbenější jídla na světě? A…
Vaříme a hurá na výlet: Procházky a výlety jarní přírodou
Články

Vaříme a hurá na výlet: Procházky a výlety jarní přírodou

Posted on 13. 4. 202213. 3. 2023 by Jakvkuchyni.cz
Venku se pomalu otepluje a první sluneční paprsky nás lákají na výlety do přírody. Co bychom si měli zabalit s sebou, aby nám při túrách…
Jak na správné třídění odpadu aneb co kam patří?
Články

Jak na správné třídění odpadu aneb co kam patří?

Posted on 1. 4. 202213. 3. 2023 by Jakvkuchyni.cz
Většina komunálního odpadu je v Česku tvořena obaly a to v množství 1,23 milionu tun za rok. Neuvěřitelné číslo a o důvod více, proč se snažit…
Špenát - zelený superhrdina kuchyně
Články

Špenát – zelený superhrdina kuchyně

Posted on 23. 3. 202224. 3. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Špenát lze bez nadsázky nazvat superpotravinou pro jeho vysoký obsah vitamínů, minerálních látek, vlákniny a minimální množství kalorií. Je zdravý, chutný a rychlý na přípravu.…
Seriál Těstoviny: bezlepkové těstoviny
Články

Seriál Těstoviny: bezlepkové těstoviny

Posted on 21. 3. 202225. 5. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Těstoviny, ač pocházejí z Itálie, patří v jídelníčku mezi jednu z nejvíce používaných příloh. Co jsou bezlepkové těstoviny, jaké mají složení a výživové hodnoty, jak a kde…
Kupujeme, skladujeme a vaříme zelí
Články

Kupujeme, skladujeme a vaříme zelí. Jak na to? 

Posted on 10. 3. 202224. 3. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Pozitivní účinky zelí na zdraví jsou známé již dlouho. Tato superpotravina se těší velké oblibě a v kuchyni ji zpracováváme na mnoho způsobů. Proč zelí…
Průvodce světem těstovin - jaké jsou druhy těstovin v přehledu a infografice
Články

Průvodce světem těstovin – jaké jsou druhy těstovin v přehledu a infografice

Posted on 9. 3. 202225. 5. 2022 by Jakvkuchyni.cz
V úvodním díle seriálu Těstoviny jsme se dozvěděli o historii a nutričních hodnotách těstovin. Teď se podrobněji podíváme na to, jaké druhy těstovin v italské kuchyni…
Tipy na hravé svačinky
Články

Tipy na hravé svačinky, které si oblíbí celá rodina

Posted on 7. 3. 202221. 8. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Svačina by měla být neodmyslitelnou součástí jídelníčku dětí i dospělých. A není nic lepšího, než budovat tento návyk i tak, že vám s přípravou svačiny…
Odkud pochází hranolky? A jak si připravit křupavé hranolky? 
Články

Odkud pochází hranolky? A jak si připravit křupavé hranolky? 

Posted on 4. 3. 202221. 3. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Víte, odkud a kdy se k nám na talíř dostaly brambory? A co teprve jemné a křupavé hranolky? Která legenda říká pravdu se můžeme jen…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 11 Page 12 Page 13 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Soutez-1080x1080-foto-150x150
    Soutěž o lístky na festival s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Kapří filet v bylinkové krustě s lehkým bramborovým salátem

Fotopostup: Kapří filet v bylinkové krustě s lehkým bramborovým salátem

Salát se obejde bez majonézy a těžkých vajíček, díky bylinkám je svěží a lehký. Kapří filet je obalený v lehounké verzi trojobalu s bylinkami.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...