Salát z pórkové natě s jablky

Salát z pórkové natě s jablky

Pórková nať rozhodně nepatří do koše, ale na talíř. Pórek s jablkem, medem a citronem, chutná baječně! Jak na to poradí v receptu šéfkuchař restaurace Zátiší Igor Chramec. 
Špagetová dýně s parmazánem a žampiony

Špagetová dýně s parmazánem a žampiony

Žampiony mají jemnou chuť a pochutnáme si na nich i v případě, že houby nemáme na talíři moc rádi. Žampiony mají jemnou chuť a určitě bychom je měli zařadit do našeho jídelníčku, protože jsou zdrojem vitamínů A a B, a také mají vysoký obsah hořčíku, železa, zinku a jódu. Jak na to?
Špagetová dýně s rajčaty a parmezánem

Špagetová dýně s rajčaty a parmezánem

Jak si připravíme výborný a lehký oběd? Inspirujeme se v Itálii. Dokonalou chuť vykouzlí kombinace špagetové dýně, rajčat, česneku, mozzarelly a samozřejmě nesmí chybět olivový olej. Vyzkoušejte tento recept od Jakvuchyni.cz!
Zapečená špagetová dýně s pestem a sýrem

Zapečená špagetová dýně s pestem a sýrem

Milovníci sýru si přijdou v tomto receptu na své. Jemná chuť špagetové dýně se snoubí s výraznou chutí bazalkového pesta a vše doplňuje mix sýrů v podobě ricotty, mozzarelly a ementálu. Jak si připravit tuhle dobrotu prozradí Jakvkuchyni.cz v receptu.
Apple Gouda Pigs in a Blanket

Apple Gouda Pigs in a Blanket

Česky řečeno párečky v těstíčku doplněné křupavým a nasládlým jablkem a kouskem sýru gouda. Toto občerstvení je ideální na piknik nebo oslavu. Podávejte je s kečupem, nebo hořčicí.
Vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem

Vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem

Metoda úpravy pokrmů “stir-fry” je známá především v asijské kuchyni. Je to vlastně smažení při častém míchání a prohazování ingrediencí v pánvi typu WOK. Při této metodě jsou suroviny nakrájené na malé kousky, obvykle začínáme masem, ke kterému postupně přidáváme další ingredience. Připravte si vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Těstoviny s omáčkou z červené čočky

Těstoviny s omáčkou z červené čočky

Pro příjem bílkovin není nezbytně nutné, aby děti konzumovaly maso každý den. Je ale třeba zvolit jiný zdroj kvalitních bílkovin, kterým masné bílkoviny nahradíme. Ideální volbou jsou luštěniny. Zkuste si uvařit těstoviny s lahodnou omáčkou z červené čočky podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Zapečená dýně se sýrovou omáčkou a tymiánem

Zapečená dýně se sýrovou omáčkou a tymiánem

Pokud je recept jednoduchý a výsledný pokrm lahodný, poskočí radostí snad každý kuchař a kuchařka. A přesně taková je zapečená dýně se sýrem, kterou si můžeme dopřát jako hlavní chod, nebo netradiční přílohu. Jak nato prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Polévka z dýně hokkaido

Polévka z dýně hokkaido

Jakmile dýni nakrájíme, bude už příprava polévky rychlá a snadná. Její oříšková chuť mile překvapí. V chladnějších měsících zahřeje a při větším množství zasytí jako hlavní chod.
Cuketové placičky

Cuketové placičky

Rychlé, chutné a zdravé jídlo, které bude chutnat dětem i dospělým? Zkuste si připravit cuketové placičky, které se hodí na oběd i večeři. Recept na Jakvkuchyni.cz!