Pstruh s ovocnou omáčkou

Pstruh s ovocnou omáčkou

Ženy, které žijí ve Středomoří, mají většinou krásné vlasy i pleť. Jedním z důvodů je i fakt, že často jedí ryby s vysokým obsahem nenasycených kyselin omega-3. Podobnou službu jako mořské ryby nám ale udělají i ty vylovené z tuzemských rybníků. Navíc po nich zaručeně nepřiberete…
Kohout alá bažant

Kohout a la bažant

Drůbeží maso, to není jen kuřecí. Slepice a kohout se na talíři dříve objevovali stejně často. Neprávem se na ně zapomnělo. Přitom je slepičí maso dobře stravitelné, bohaté na bílkoviny a minerály. Kohout vyžaduje delší tepelnou úpravu, ale odmění se výraznou chutí.
Vánoční pracny

Vánoční pracny

Receptů na vánoční cukroví jsou všude stovky. Pokud ale chcete naprosto dokonalé recepty, předávané z generaci na generaci, je potřeba jít za odborníkem. Proto jsme se zeptali cukrářky, jaké cukroví nesmí chybět na jejím stole.
Měkké perníčky z celozrnné mouky

Měkké perníčky z celozrnné mouky

Receptů na vánoční cukroví jsou všude stovky. Pokud ale chcete naprosto dokonalé recepty, předávané z generaci na generaci, je potřeba jít za odborníkem. Proto jsme se zeptali cukrářky, jaké cukroví nesmí chybět na jejím stole.
Linecké cukroví

Linecké cukroví

Receptů na vánoční cukroví jsou všude stovky. Pokud ale chcete naprosto dokonalé recepty, předávané z generaci na generaci, je potřeba jít za odborníkem. Proto jsme se zeptali cukrářky, jaké cukroví nesmí chybět na jejím stole.
Ořechové cukroví

Ořechové cukroví

Receptů na vánoční cukroví jsou všude stovky. Pokud ale chcete naprosto dokonalé recepty, předávané z generaci na generaci, je potřeba jít za odborníkem. Proto jsme se zeptali cukrářky, jaké cukroví nesmí chybět na jejím stole.
Vánoční perníkové košíčky

Vánoční perníkové košíčky

Cupcakes jsou oblíbeným zákuskem v zahraničí a čím dál častěji se objevují i u nás. Pořiďte si praktické silikonové formičky, se kterými bude jejich výroba hračkou. My jsme pro vás připravili jejich variantu s perníkovým těstem a decentním krémem.
Makronky – Upečte si francouzskou laskominu s pistáciemi

Makronky – Upečte si francouzskou laskominu s pistáciemi

Makronky jsou jedním ze symbolů Francie: jsou totiž stejně šarmantní a okouzlující, decentně křupají a mají úžasnou chuť která se rozplývá na jazyku. Kdo je jednou ochutnal, tak ví, jak snadno jsou návykové. Jejich výroba nepatří k nejsnadnějším, když ale budete přesně následovat recept a vyhnete se nejběžnějším chybám, určitě se vám povedou. Nyní si můžete vyzkoušet naše nevšední oblíbené pusinky z mandlové mouky plněné krémem tentokrát s pistáciovou příchutí a s extra zdravým čajem matcha.
Sýrová mini pizza s prosciuttem a rukolou

Sýrová mini pizza s prosciuttem a rukolou

Na velký hlad vašich strávníků postačí tyto chutné a lákavě vypadající mini pizzy, které svojí velikostí mohou mást. Ač jsou malé, dobře zasytí. Na svačinu, večeři nebo jako občerstvení pro návštěvy jsou tyto italské dobrůtky v menším podání dokonalou volbou.
Špenátová mini pizza se sýrem feta

Špenátová mini pizza se sýrem feta

Na velký hlad vašich strávníků postačí tyto chutné a lákavě vypadající mini pizzy, které svojí velikostí mohou mást. Ač jsou malé, dobře zasytí. Na svačinu, večeři nebo jako občerstvení pro návštěvy jsou tyto italské dobrůtky v menším podání dokonalou volbou.