Japonský ramen - polévka Tonkotsu

Japonský ramen – polévka Tonkotsu

Tonkotsu ramen je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších druhů ramen polévek, který nás přenese do autentické atmosféry japonské kuchyně. Tento vydatný a bohatý vývar, vařený z vepřových kostí, kuřecích křídel a zázvoru, je základem polévky, která spojuje silnou chuť a krémovou konzistenci. Domácí ramen nudle, šťavnaté plátky vepřové plece, marinovaná vajíčka, zázvor a další ingredience dodávají tomuto jídlu na autentičnost! Připravte si vynikající domácí ramen polévku Tonkotsu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Houbová polévka s kroupami

Houbová polévka s kroupami

Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Závin se švestkami

Závin se švestkami

Podzimní kombinace máku a švestek je jednoduše dokonalá! Nadýchané těsto, šťavnatý mák a sladce navinulá chuť švestek. Závin si vychutnáme nejlépe s hrnkem voňavé kávy nebo kakaa. Připravte si závin s mákem a se švestkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Tvarohový crumble cake s meruňkami

Tvarohový crumble cake s meruňkami

Jednoduchý a skvělý koláč s neodolatelnou náplní z meruněk a tvarohu. První den je křupavý a druhý den zase vláčnější, to když se náplň rozleží a těsto od ní zvlhne. Tak či tak je prostě skvělý! Vyzkoušejte lahodný tvarohový crumble cake s meruňkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

Jak si vychutnat fazolky na smetaně? Zkuste to v podobě krémové polévky s fazolkami a koprem! Tato polévka je sytá a výživná. Kombinace jemných brambor, zelených fazolek a aromatického kopru vytváří dokonalou chuťovou harmonii. Pokud do polévky před podáváním přidáme pošírované vejce, získáme skvělý a plnohodnotný oběd. Připravte si krémovou polévku s fazolkami a koprem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Francouzská kuřecí polévka

Francouzská kuřecí polévka

Připravte si jemnější verzi francouzské cibulačky, která je doplněna o jiné druhy zeleniny a o kuřecí maso. Zapomenout bychom neměli ani na bílé víno, které zvýrazní všechny chutě a voňavý tymián pro dodání francouzského šmrncu. Nenechte si ujít recept na vynikající domácí francouzskou kuřecí polévku na Jakvkuchyni.cz!
Zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami

Zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami

Vyzkoušejte oblíbené palačinky v “novém kabátku”! Příprava zapečených palačinek je jednoduchá a výsledek stojí za to - je ideální jako dezert, nebo sladký hlavní chod pro celou rodinu. Recept na zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami přináší Jakvkuchyni.cz!
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Vláčný jogurtový perník

Vláčný jogurtový perník

Oblíbený, voňavý a jednoduchý na přípravu. Ano, řeč je o perníku na plech. Do receptu jsme přidali jogurt, díky kterému bude ještě víc vláčný. Vyzkoušejte recept na jogurtový perník podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krémová brokolicová polévka s mrkví a čedarem

Krémová brokolicová polévka s mrkví a čedarem

Brokolicovou polévku můžeme připravit na mnoho způsobů. Lze ji kombinovat s další zeleninou (květákem, pórkem...), a zjemnit například kokosovým mlékem. Zkuste si připravit brokolicovou polévku s mrkví a čedarem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pečený králík s kořenovou zeleninou

Pečený králík s kořenovou zeleninou

Králičí maso se na talířích našich předků objevovalo poměrně často. Dnes se s ním setkáme o poznání méně, ale je to velká škoda! Je velmi chutné, jemné a dietní. Připravte si lahodné králičí maso na bílém víně s bylinkami a kořenovou zeleninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!