• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Bylinky v kuchyni

Jsou krásné, voní a jsou plné pestrobarevných chutí. O čem je řeč? No přece o bylinkách! Nenechte si ujít jedinečný seriál o bylinkách na Jakvkuchyni.cz!

Videorecept: Bylinkové máslo
Bezmasá jídla

Videorecept: Bylinkové máslo

Posted on 4. 9. 201514. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Bylinky můžete usušit, zamrazit, naložit do oleje… nebo z nich připravit delikátní bylinkové máslo. Vyzkoušejte  třeba tymiánové máslo nebo oblíbené provensálské koření: rozmarýn, bazalka a tymián.…
Videorecept: Bylinkové pesto
Bezmasá jídla

Videorecept: Bylinkové pesto

Posted on 4. 9. 201514. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Jednoduchý způsob, jak uchovat přebytky bylinek, je připravit z nich pesto. Tato pasta z bylinek, oříšků a česneku pak krásně doplní třeba těstoviny a přinese…
Majoránka: Vyrobte si z ní mast nebo vinný nálev
Články

Majoránka: Vyrobte si z ní mast nebo vinný nálev

Posted on 18. 8. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
O výjimečné vůni majoránky, chuti a léčebných účincích věděli lidé ve Středomoří již ve starověku, odkud se pak později díky křižáckým tažením dostala do celé…
Srpnové bylinky: Uvařte si pravé francouzské ratatouille
Články

Srpnové bylinky: Uvařte si pravé francouzské ratatouille

Posted on 5. 8. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Rozmarýn, bazalka a tymián jsou dobré samostatně a nezapomenutelné jako provensálské bylinky nebo koření. Tymián působí příznivě na plíce a močové ústrojí, používá se při…
Bylinky v kuchyni – Jak je uchovat
Články

Bylinky v kuchyni – Jak je uchovat

Posted on 20. 7. 201514. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Pokud se vám urodilo na zahradě spousta máty nebo levandule, schovejte si je na podzim a zimu. Poradíme vám, jak je jednoduše usušit, zamrazit, naložit……
Pampeliška v kuchyni: Levný a chutný zázrak
Články

Pampeliška v kuchyni: Levný a chutný zázrak

Posted on 30. 4. 20155. 4. 2021 by Jakvkychyni.cz
Tato jarní rostlinka, která je často vnímaná jako pouhý plevel, si může i ve vaší kuchyni najít své místo. Smetánka lékařská neboli pampeliška se dá…
Kopřiva je skvělá do salátu i jako detoxikační čaj
Produkty z řady - nealkoholické nápoje

Kopřiva je skvělá do salátu i jako detoxikační čaj

Posted on 9. 4. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Kopřivy se sbírají v období, kdy ještě údajně nežahají, tedy přesněji než vyrostou na jejích stoncích žahavé chloupky obsahující kyselinu mravenčí. Toto období většinou trvá kolem…
Medvědí česnek – jarní detoxikační bylinka plná vitamínů
Články

Medvědí česnek – jarní detoxikační bylinka plná vitamínů

Posted on 17. 3. 201528. 11. 2020 by Jakvkychyni.cz
Když se medvědi probudili ze zimního spánku, potřebovali probudit své zlenivělé tělo, zažívání, zbavit se parazitů a celkově se dostat do formy. Proto jejich první…
10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
Články

10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Posted on 14. 3. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Bazalka je nejčastěji spojována s chutí rajčat. Tato rostlinka má stejně jako většina bylinek, velmi všestranné použití v kuchyni. Vašemu pokrmu dodá nádech středozemní kuchyně a…
Kerblík – zapomenutá bylinka s všestranným použitím
Články

Kerblík – zapomenutá bylinka s všestranným použitím

Posted on 20. 2. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Tuto chutnou bylinku si časem zamilujete tak, že si jí ozdobíte nejeden pokrm a možná začnete pěstovat i doma. Kerblík je nenáročná jednoletá rostlinka, velmi…
bylinky
Články

Jaké bylinky můžete pěstovat v kuchyni?

Posted on 21. 11. 201414. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Chcete mít čerstvé oregáno, mátu nebo tymián? Začínají vám s příchodem zimy chybět čerstvé bylinky? Nemusíte mít skleník, abyste si je mohli dopřát neustále. V…

Posts pagination

Previous Page Page 1 Page 2 Page 3

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Kdy-a-jake-druhy-syru-1080x1080-foto-150x150
    Kdy a jaké druhy sýrů zavádět do dětského jídelníčku?

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vyrobte si s dětmi veselého sněhuláka

Fotopostup: Vyrobte si s dětmi veselého sněhuláka

Vaše ratolesti můžete snadno zabavit výrobou této super snadné ozdoby v podobě roztomilého sněhuláka, kterého mohou darovat třeba svým babičkám.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...