Chipsy z květákových listů podle Igora Chramce


Vyhazujete listy z květáku? Až ochutnáte dokonalé chipsy z květákových listů podle receptu Igora Chramce, už vás ani nenapadne, abyste takovou lahůdku házeli do koše! Příprava je opravdu jednoduchá - jak na to?
Vyhazujete listy z květáku? Až ochutnáte dokonalé chipsy z květákových listů podle receptu Igora Chramce, už vás ani nenapadne, abyste takovou lahůdku házeli do koše! Příprava je opravdu jednoduchá - jak na to?
Porce
dle množství surovin
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
10 minut
Suroviny
    květák listy
    pepř 1špetka kajenský
Pokyny
  1. Květákové listy spaříme ve vařící vodě a následně zchladíme v ledové vodě.
  2. Osušíme je a osmažíme v oleji při 165 °C do křupava.
  3. Po vyndání je osušíme na papírové utěrce, osolíme a opepříme kajenským pepřem.
  4. Podáváme v květákové polévce nebo jen tak, například ke sklence bílého vína.
Tags:

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*