Domácí zmrzlina vždy chutná nejlépe, vyzkoušejte rychlý recept a užijte si parádní osvěžení.
Produkty z řady – tuky živočišné
Máte chuť na něco osvěžujícího? Zaručujeme, že pravá vanilková zmrzlina přijde k chuti.
K přípravě domácí majonézy budete potřebovat jen pár dostupných surovin a ruční mixér. Použijte co nejkvalitnější vajíčka. Suroviny musejí mít stejnou teplotu, aby se vytvořila emulze.
Nevšední jídlo plné vitamínů a chuti, navíc hotové během několika minut.
Že jste v kuchyni mangold ještě nikdy nepoužili? Tak to byste měli napravit, je bohatý na vitamín C a chutná skvěle.
Ideální lehká příloha z brambor a cukety, která potěší v létě i kdykoli jindy během roku.
Tento recept je snadný, rychlý a navíc nepotřebujete ani váhu!
Rebarborový koláč zná každý, ale jeho netradiční verzi se zdravý prospěšným chřestem už málokdo. Ohromte návštěvu něčím novým.
Máte rádi, když v kuchyni vše zužitkujete? Tak to se vám bude líbit recept na pesto z listů ředkviček, které jsou v kuchyni často opomíjené, což je škoda, protože obsahují plno vitaminů.
Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.











