Vanilková zmrzlina

Pravá vanilková

Máte chuť na něco osvěžujícího? Zaručujeme, že pravá vanilková zmrzlina přijde k chuti.
Domácí majonéza

Domácí majonéza

K přípravě domácí majonézy budete potřebovat jen pár dostupných surovin a ruční mixér. Použijte co nejkvalitnější vajíčka. Suroviny musejí mít stejnou teplotu, aby se vytvořila emulze.
Mangoldové závitky

Mangoldové závitky

Nevšední jídlo plné vitamínů a chuti, navíc hotové během několika minut.
Smažené mangoldové krokety

Smažené mangoldové krokety

Že jste v kuchyni mangold ještě nikdy nepoužili? Tak to byste měli napravit, je bohatý na vitamín C a chutná skvěle.
Pesto z listů ředkviček

Pesto z listů ředkvičky

Máte rádi, když v kuchyni vše zužitkujete? Tak to se vám bude líbit recept na pesto z listů ředkviček, které jsou v kuchyni často opomíjené, což je škoda, protože obsahují plno vitaminů.
Dušená česneková kedlubna

Dušená česneková kedlubna

Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
Pivní štrúdl od Plzně

Pivní štrúdl od Plzně

Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.