Francouzské koblížky les chouquettes (výslovnost le šuket) upeče i začátečník. Výsledkem jsou vláčné elegantní minidezerty. Když si pohrajete s jejich ozdobením, budou skvělým zákuskem nebo…
Produkty z řady – mouka
Tajemství palačinek je ve správně rozšlehaných ingrediencích a trpělivém smažení. Pokud chcete jídlo, které vás vrátí do dětských let, tak palačinky s jahodovou zavařeninou jsou tou pravou volbou.
Matěj Ruppert je zpěvák ze skupiny Monkey Business, příležitostný herec, všeuměl a především velký gurmet. Tagliatelle Bolognese patří k nejznámějším italským receptům. Suroviny a postup…
Muzikant Vojta Lavička nechybí na žádné důležité události romské kultury a byl také členem kultovních kapel Álom a Gipsy.cz. Pišot je jeho oblíbené jídlo, které…
Slovenská herečka a moderátorka Lenka Vácvalová miluje bryndzu a halušky jsou její oblíbené rodinné jídlo. Do tohoto receptu přidává i slaninu nebo jiné maso, které…
K hovězímu masu se hodí jako málokterá jiná omáčka. Nejlepší je z čerstvého křenu, ale chutná i z nakládaného. Čerstvý křen nenechte přejít varem, jinak ztratí svoji typickou štiplavou chuť.






