• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Druhy mas –  z hlediska porcování
Články

Druhy mas – z hlediska porcování

Posted on 30. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
V tomto článku se zaměříme na další druhy mas, nejen na jejich části, ale i jejich využití. Cílem není vyjmenovat všechny druhy, které si můžete…
Krůtí maso
Články

Nebojte se maso očichat aneb Jak nekoupit zkažené maso

Posted on 29. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
O nákupu masa už toho bylo napsáno hodně, ale i přesto mnozí z nás dělají stále stejné chyby. Je jasné, že je vždy lepší nakupovat…
Marinujeme, kořeníme, moříme a nakládáme maso
Články

Marinujeme, kořeníme, moříme a nakládáme maso

Posted on 26. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ne že by samo o sobě nebylo maso dobré, ale přeci jen trocha chuti navíc mu může jen pomoct, jen se to nesmí přehnat. V…
Jak správně vařit, dusit a péct maso?
Články

Jak správně vařit, dusit a péct maso?

Posted on 26. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jak se dusí v papilotě? A jaký druh tepelné úpravy je vhodný pro drůbež? Šéfkuchař radí, jak nejlépe upravovat maso.   Vaříme Nechceme vás přesvědčovat,…
Houby můžete usušit, zamrazit i nakládat
Články

Houby můžete usušit, zamrazit i nakládat

Posted on 25. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Urodilo se u vás hub, že jich máte plné košíky? Nemusíte jíst smaženici každý den. Houby usušte, naložte do octa nebo z nich udělejte prášek.…
hrozny, burcak
Články

Kvalitní burčák šumí, bublá a je plný vitamínů

Posted on 23. 9. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Burčák je částečně zkvašený mošt z hroznů, který obsahuje chuťově vyvážený poměr alkoholu, cukru a kyselin. Jde o meziprodukt při výrobě vína, který bývá k…
Zorganizujte si lépe práci při vaření, uspoříte čas i peníze
Články

Zorganizujte si lépe práci při vaření, uspoříte čas i peníze

Posted on 19. 9. 20148. 1. 2019 by Jakvkychyni.cz
Vaření nám zabere neuvěřitelných tři sta hodin ročně. Když si správně zorganizujeme práci, budeme nejen efektivnější, ale využijeme lépe i všechny suroviny. Pravidlo první: Experimenty…
Chléb nepatří do igelitového sáčku a další tipy na správné skladování
Produkty z řady - pečivo a cukrářské výrobky

Chléb nepatří do igelitového sáčku a další tipy na správné skladování

Posted on 17. 9. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
  V předchozím článku jsme se věnovali tomu, jak správně uložit potraviny do lednice. Ale i běžné potraviny, které patří do spíže nebo na kuchyňskou…
Prostudujte obal, obsahuje cenné informace!
Články

Prostudujte obal, obsahuje cenné informace!

Posted on 11. 9. 201413. 9. 2018 by Jakvkychyni.cz
Za tichého prodavače by se nejen dle mého soudu zajisté mohl nazvat obal. Podívejme se trochu podrobněji na to, co vše nám může tento prodavač…
Jak krájet cibuli bez pláče?
Články

Jak krájet cibuli bez pláče?

Posted on 4. 9. 20148. 12. 2014 by Jakvkychyni.cz
Většina z nás si nedovede bez této, na první pohled ne příliš krásné rostliny, představit vaření. A nikomu z nás nevadí, že si při jejím krájení trochu…
Jíška: Jako od babičky
Články

Jíška: Jako od babičky

Posted on 2. 9. 20144. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Dříve byla jíška (neboli zásmažka) pro českou kuchyni zcela nepostradatelnou ingrediencí. Používala se k zahušťování tradičních polévek a různých omáček. Dnes už některé kuchařky volí…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 231 Page 232 Page 233 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • Soutezni-kviz-1080x1080-foto-150x150
    Jarní soutěž s Jakvkuchyni.cz!
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Jahodové smoothie s banánem a meduňkou

Fotopostup: Jahodové smoothie s banánem a meduňkou

Pokud chcete ráno začít zdravě, chutně a nemáte moc času, připravte si smoothie. Hotové je do minuty - a vypité ještě rychleji!

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...