• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Vaše oblíbené lahůdky v dietní verzi
Produkty z řady - pečivo a cukrářské výrobky

Vaše oblíbené lahůdky v dietní verzi

Posted on 13. 4. 201522. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Hlídáte si linii nebo se o to aspoň občas snažíte? Vybrali jsme pro vás celodenní menu oblíbených pochoutek s odlehčenější variantou. Pro zhubnutí do plavek se…
Vypěstujte si hrachové výhonky
Články

Vypěstujte si hrachové výhonky!

Posted on 10. 4. 20159. 4. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Hrachové výhonky byly dlouho výsadou asijské kuchyně, ale pro svoji jemnou hráškovou chuť a bohatství vitamínů začínají nacházet místo i v evropské kuchyni. I když…
Kopřiva je skvělá do salátu i jako detoxikační čaj
Produkty z řady - nealkoholické nápoje

Kopřiva je skvělá do salátu i jako detoxikační čaj

Posted on 9. 4. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Kopřivy se sbírají v období, kdy ještě údajně nežahají, tedy přesněji než vyrostou na jejích stoncích žahavé chloupky obsahující kyselinu mravenčí. Toto období většinou trvá kolem…
Velikonoční menu: křenová polévka, jehněčí s nádivkou a mazanec
Články

Velikonoční menu: křenová polévka, jehněčí s nádivkou a mazanec

Posted on 6. 4. 201528. 11. 2020 by Jakvkychyni.cz
Jak bude vypadat naše velikonoční menu? Tradiční křenová polévka, jehněčí hřbet pečený v troubě, nádivka a na závěr mazanec. Dáte si také?  
Pochutnejte si na staročeské pučálce
Články

Pochutnejte si na staročeské pučálce

Posted on 4. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pučálka je naklíčený změklý hrách, který se dá využít v teplé i studené kuchyni. Můžeme ho opéct na pánvičce na sádle, přidat do zeleninových salátů, nebo…
Jehněčí – tradiční pečeně i moderní špízy
Články

Jehněčí – tradiční pečeně i moderní špízy

Posted on 3. 4. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jehněčí patří mezi neprávem podceňovaná masa. Jehňata jsou živená mlékem, jejich maso jehňat je kvalitní a zdravé, na rozdíl od skopového nemá výraznou chuť, je…
Velikonoční dekorace: Veselé barvy a hravá nálada
Články

Velikonoční dekorace: Veselé barvy a hravá nálada

Posted on 2. 4. 201528. 11. 2020 by Jakvkychyni.cz
Velikonoční atmosféru si můžete doma snadno vykouzlit během chvilky. Stačí použít jarní barvy a popustit uzdu naší kreativity. A pokud se vám nechce nic vymýšlet,…
Beránek, mazanec nebo paštika. Nejlepší velikonoční dobroty
Články

Beránek, mazanec nebo paštika. Nejlepší velikonoční dobroty

Posted on 1. 4. 201526. 2. 2024 by Jakvkychyni.cz
Velikonoční stůl zdobí nejčastěji beránek, mazanec, vajíčka nebo také domácí paštika. Zkuste některý z našich receptů a dejte nám vědět, jak vám chutnal, případně se pochlubte, jaké…
Řecko – musaka
Články

Řecko – musaka

Posted on 30. 3. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Hanka Burdová je modelka a moderátorka, která v Řecku devět let žila a dokonce se tam provdala. Její musaku miluje i její řecká tchyně – a…
Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
Články

Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí

Posted on 26. 3. 201526. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Nádivka se z pouhopouhého doplňku drůbeže stala jarní stálicí, kterou můžete použít i místo přílohy nebo jako samostatné jídlo. Tradiční místo na velikonoční tabuli měla na…
Vaříme z luštěnin: hovězí burrito, hummus, sójová pomazánka s křenem
Články

Vaříme z luštěnin: hovězí burrito, hummus, sójová pomazánka s křenem

Posted on 25. 3. 20152. 5. 2017 by Jakvkychyni.cz
Luštěniny si máme dopřát alespoň dvakrát týdně. Vyberte si z receptů, které voní a chutnají exoticky. Tradiční recepty z luštěnin najdete zde (fazolová pomazánka, burákové…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 218 Page 219 Page 220 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • Soutezni-kviz-1080x1080-foto-150x150
    Jarní soutěž s Jakvkuchyni.cz!
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Bez vepsaných názvů kořenek a zavařenin

Samolepky pro kořenky: Bez vepsaných názvů kořenek a zavařenin

Pokud potřebujete hodně místa na popisky, vytiskněte si tyto samolepky. Jsou bez našich popisů a můžete si do nich psát cokoliv.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...