Halina Pawlowská vášnivě miluje jídlo a v kuchyni je pečená vařená. Od vaření, pečení a jedení si občas odskočí a napíše vtipný scénář, knihu nebo…
Snídaně, svačina, oběd, večeře a pitný režim. Máme pro vás návod, jak si správně zabalit jídla a pití na dovolenou, kterým potravinám se vyhnout a…
Salát je výborný jako příloha k masitým jídlům, ale můžete ho podávat i samostatně.
Vakuování bylo velkým hitem před několika lety. Dnes jsou už vakuové baličky potravin dostupné, jednoduché na používání a poměrně levné. Pokud máte zahradu a chcete…
Čekanka sice není v našich kuchyních tak populární jako například ve Francii a to je škoda. Je velmi zdravá, chutná a zvlášť ji ocení ti, kteří…
Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.
Třešně jsou plné antioxidantů, obsahují vitamíny (A, B, C, E a dokonce i P), minerály (draslík, který podporuje vylučování vody, jód, hořčík, železo, zinek a…
Malé bramboráčky naservírujte klidně do kovového kyblíčku nebo jiné originální nádobky.
„Ráda zkouším nové recepty a nevšední chutě. Vždy se těším, až přijdu domů z nákupu, vyložím na stůl všechny suroviny a začnu tvořit. Vaření mě…
Jeho jméno zní exoticky, je to sice řepa, ale patří mezi listovou zeleninu. Kolem této zeleniny už nemusíte nevšímavě procházet, poradíme vám, jak ji vybrat,…
Děti milují chvíle, kdy s rodiči společně pracují a tvoří. Při takové práci je navíc příležitost si popovídat – třeba o recyklaci! Inspirujte se naším…