Marinovaná řepa

Marinovaná řepa

Řepa je výborným doplňkem lehkých salátů. V tomto receptu si řekneme, jak si ji jednoduše připravíme a namarinujeme. 
Marmeláda z červené cibule s pomerančem

Marmeláda z červené cibule s pomerančem

Cibule patří k velmi zdravým potravinám a navíc je levná a jednoduchá na přípravu! Vyzkoušejte francouzskou cibulačku, zapečené brambory, dip nebo exotickou marmeládu.
Masové koule s růžičkovou kapustou

Masové koule s růžičkovou kapustou

Růžičkové kapusty má spousta je neprávem opomíjenou zeleninou, která chybí v našem jídelníčku. Když od tohoto spojení odhlédneme, jedná se o zajímavou, chutnou a na vitamíny bohatou zimní zeleninu. Běžně se podávají jako příloha, ale v tomto receptu ve spojení s masovými kuličkami jsou nedílnou součástí receptu od Jakvkuchyni.cz!
masové koule

Masové koule v rajčatové omáčce s cizrnou

Masové koule v rajčatové omáčce lze připravit na mnoho způsobů. Recepty si můžeme různě upravovat a hledat nové neotřelé kombinace. Stačí jen změnit typické koření - v tomto případě do masa přidáme špetku skořice a koření garam másala či čerstvý koriandr do omáčky a můžeme servírovat a obdivovat nové exotické chutě. Zavítáme do Orientu!
Medová kachna se zázvorem

Medová kachna se zázvorem

Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit medovou kachnu se zázvorem? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
Milánská polévka - rajčatová polévka s mletým masem a orzem

Milánská polévka – rajčatová polévka s mletým masem a orzem

Rajskou polévku můžeme připravovat na mnoho způsobů – s kořenovou zeleninou, skvělá je také v kombinaci s pečenými paprikami. V létě ji můžeme podávat zastudena a v zimě nás naopak příjemně zahřeje. Tentokrát si připravíme variantu s masem a “těstovinami orzo”, která nás zasytí a můžeme ji podávat jako hlavní chod. Jak na to poradí Jakvkuchyni.cz v receptu!
Mini quesadillas

Mini quesadillas

Součástí silvestrovských oslav bývají rozličné jednohubky, které připravujeme pro hosty k zakousnutí. Co takhle ale vyměnit klasické chlebíčky a jednohubky za něco netradičního? Inspirovali jsme se trochu exotikou a připravili jsme mini quesadillas, které určitě vaši hosti ocení.
Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka, bohatá na vitamíny chutná výborně, ke zjemnění se hodí sladká smetana. Recept na její přípravu je velmi jednoduchý a rychlý, najdete ho na www.jakvkuchyni.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*