Jehněčí s jarní zeleninou

Jehněčí s jarní zeleninou

Tradiční jarní lahůdkou je jehněčí maso, které není třeba složitě upravovat a velmi dobře chutná například s čerstvou jarní zeleninou. Vyzkoušejte recept na lahodné jehněčí maso s glazovanou karotkou a blanšírovaným chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Jemné dušené hovězí maso na černém pivu

Jemné dušené hovězí maso na černém pivu

Dušené “hovězí po burgundsku” nejspíš už známe, ale co takhle vyměnit víno za černé pivo? Toto výborné jídlo mohou i řidiči, protože se při vaření alkohol odpaří. Na přípravu tohoto receptu se hodí prorostlejší maso, které i po zůstane i po delší přípravě příjemně šťavnaté. Připravte si jemné dušené hovězí maso na černém pivu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kachní prsa s brusinkami a placičkami z kořenové zeleniny

Kachní prsa s brusinkami a placičkami z kořenové zeleniny

Kachní prsa se, na rozdíl od dalšího masa z kachny, skvěle hodí na minutkovou úpravu. Při jejich přípravě je třeba dodržet několik pravidel a odměnou bude dokonale narůžovělé a šťavnaté maso. To chutná výtečně s placičkami z kořenové zeleniny a bylinek. Vyzkoušejte tuto lahůdku podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz! můžeme vyzkoušet placičky z kořenové zeleniny.
Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Šípková omáčka je tradičním pokladem české kuchyně a v kombinaci s kančím masem tvoří dokonalý recept na “podzimní tabuli”. Podávat ji můžeme s knedlíky, skvěle chutná i s bramborovými šiškami. Recept na Jakvkuchyni.cz.
Kapustové závitky plněné masem na víně

Kapustové závitky plněné masem na víně

Kapustové listy se díky své velikosti skvěle hodí k plnění různými druhy směsí. Vyzkoušejte si připravit recept, ve kterém můžeme zužitkovat maso z vývaru, či zbylé maso z předešlého dne. Připravte si plněné kapustové závitky masovou směsí na víně podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Karbanátky z mletého masa

Karbanátky z mletého masa s rozmarýnem

S recepty z mletého masa lze v kuchyni přímo kouzlit. K nejklasičtějším pokrmům, které z něj připravujeme, patří zcela jistě karbanátky. Na jejich přípravu můžete použít maso vepřové, hovězí či krůtí a jejich varianty můžete různě obměňovat. Pokud k nim přidáme například čerstvý rozmarýn, pozvedneme jejich chuť na úplně jinou úroveň.
Knedlíky s uzeným masem a se zelím

Knedlíky s uzeným masem a se zelím

Uzené maso se zelím je neodolatelné spojení tradičního a chutného českého jídla. Když ho navíc doplníme domácími špekovými knedlíky, máme na stole jeden z tradičních českých receptů. Jak na to poradí Jakvkuchyni.cz!
Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo je král mezi českými jídly! Šťavnaté pečené maso se silným výpekem, jemné domácí knedlíky a lahodně dochucené zelí tvoří dokonalou kombinaci, která patří na každý slavnostní i rodinný stůl. Připravte si tradiční knedlo vepřo zelo podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Konfitovana hovezi licka

Konfitovaná hovězí líčka s černým pivem a žampiony

Konfitování je jedním ze způsobů pomalého dušení masa. Maso se zalije tukem (rostlinným olejem, nebo sádlem) a při nízké teplotě v rozmezí 80 až 100 stupňů se dlouze dusí. Není třeba se obávat, že bude maso příliš nasáté tukem. Maso totiž tuk neabsorbuje, jen zajistí, že zůstane krásně šťavnaté a zároveň měkké. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*