• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Vepřové maso – jak vybrat správný druh?
Články

Vepřové maso – jak vybrat správný druh?

Posted on 19. 2. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Vepřové maso patří spolu s hovězím k nejoblíbenějším v české kuchyni. Je sice poměrně tučné, ale křehčí než hovězí maso. Výjimkou je panenka, která je…
Mexiko – Quesadilla
Bezmasá jídla

Mexiko – Quesadilla

Posted on 18. 2. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Kuchaře Martina Polačka znáte z pořadu Když vaří táta. Možná tedy i víte, že Martin zbožňuje chilli papričky, Mexiko a quesadillu. Quesadilla je tortilla plněná…
Rady našich babiček do kuchyně
Články

Rady našich babiček do kuchyně

Posted on 18. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Iva Hüttnerová vybírá ty nejlepší rady našich babiček jak napravit a vylepšit pokrmy, jakož i různé triky a fígle kuchařské. Přesolili jste polévku nebo omáčku?…
Hovězí maso – jak jej správně vybrat?
Články

Hovězí maso – jak jej správně vybrat?

Posted on 15. 2. 20153. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Maso tura domácího patří společně s vepřovým k nejpoužívanějším masům v české kuchyni. Mezi jeho hlavní plusy patří vysoký obsah vitamínu B2, železa a aminokyselin. Hovězí maso je…
Čokoláda, smetana a jahody – dokonalá kombinace na svátek zamilovaných
Články

Čokoláda, smetana a jahody – lahodná kombinace pro svátek zamilovaných

Posted on 13. 2. 201528. 1. 2024 by Jakvkychyni.cz
Zkuste svému milému upéct tohle sladké vábení v podobě nadýchaného čokoládového dortu. Dort můžete posypat oříšky, strouhanými mandlemi, ovocem, případně na něj napsat zamilovaný vzkaz.…
Tři nejčastější omyly při třídění papíru v kuchyni
Články

Tři nejčastější omyly při třídění papíru v kuchyni

Posted on 11. 2. 20158. 12. 2020 by Jakvkychyni.cz
Máte v kuchyni koše na tříděný odpad a dbáte na to, abyste každý útržek papíru, plastu nebo láhev hodili do správné nádoby? Třídění je dobré…
Francouzské koblížky – les chouquettes
Bezmasá jídla

Francouzské koblížky – les chouquettes

Posted on 9. 2. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Francouzské koblížky les chouquettes (výslovnost le šuket) upeče i začátečník. Výsledkem jsou vláčné elegantní minidezerty. Když si pohrajete s jejich ozdobením, budou skvělým zákuskem nebo…
Zelí: Levná pochoutka nabitá vitamíny
Články

Zelí: Levná pochoutka nabitá vitamíny

Posted on 6. 2. 201516. 2. 2015 by Jakvkychyni.cz
Především v zimních měsících potřebujeme vitamíny jako sůl. Zelí jich obsahuje víc než dost. Máme pro vás moderní i tradiční recepty. V případě zelí nemusíte…
Zdravé chipsy z jablek i zeleniny
Články

Zdravé chipsy z jablek i zeleniny

Posted on 4. 2. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Připravte si domácí zeleninové chipsy, kterými nadchnete každou návštěvu. Také je možné, že než návštěva přijde, talířek s chipsy bude prázdný. Doporučujeme vyzkoušet i sladší varianty…
Klíčky – klíč ke zdraví
Články

Klíčky – klíč ke zdraví

Posted on 1. 2. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pokud chcete ozvláštnit své saláty nebo pomazánky, naklíčená semena jsou skvělým řešením. Jsou plná vitamínů, minerálů a enzymů, jednoduchá na pěstování a levná. Jsou navíc…
Brambory na loupačku i pro krásnou pleť
Články

Brambory na loupačku i pro krásnou pleť

Posted on 29. 1. 201517. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Iva Hüttnerová vybírá ty nejlepší rady našich babiček. K čemu všemu se dají využít brambory?  Přišly z Ameriky do Evropy v 16 století, ale u nás zdomácněly…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 77 Page 78 Page 79 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • beef-steak_titulka
    Udělejte si skvělý steak jako profík

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Fotopostup: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Italská panna cotta a tradiční česká rebarbora tvoří lahodný kontrast. Panna cottu si připravte klidně den dopředu, je třeba ji chladit několik hodin dopředu.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...