• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Jana Šulcová: Tajný recept na hovězí na zelenině
Články

Jana Šulcová: Tajný recept na hovězí na zelenině

Posted on 10. 3. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jana Šulcová je talentovaná, šarmantní herečka, matka dvou dětí a několikanásobná babička. Nedá dopustit na svůj dům, zahradu, rodinu, přátele a psy. Kuchyně je tedy…
Netradiční luštěniny: exotický šmrnc pro váš jídelníček
Články

Netradiční luštěniny: exotický šmrnc pro váš jídelníček

Posted on 9. 3. 201516. 3. 2015 by Jakvkychyni.cz
Snad každý z nás ví, jak chutná čočka, hrách nebo fazole. Ale málokdo zná různorodou paletu všech druhů luštěnin, včetně těch netradičních a neobvyklých. Stejně jako…
Chytře vybavená spíž vám uspoří čas
Články

Chytře vybavená spíž vám uspoří čas

Posted on 7. 3. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Spíž, ze které kdykoliv vykouzlíte večeři, snídani i pohoštění pro návštěvu… to je základ každé kuchyně. Co by v dobře vybavené spíži (a mrazničce) nemělo chybět?…
Ovesné vločky v kuchyni: Křupavé sušenky, nebo lahodná buchta?
Články

Ovesné vločky v kuchyni: Křupavé sušenky, nebo lahodná buchta?

Posted on 6. 3. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Máte rádi zdravé, snadné a rychlé recepty, u kterých není dlouhý výčet ingrediencí a následně plný dřez použitého nádobí? Tyto naše rychlé recepty si zamilujete!  Během chvilky totiž…
Maďarsko – Pikantní lečo
Články

Maďarsko – Pikantní lečo

Posted on 2. 3. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Slovenská herečka a moderátorka Lenka Vácvalová jezdila jako malá k Balatonu a Maďarsko zná jako své boty. Maďarská kuchyně je temperamentní, rychlá a vášnivá, v každém…
Tradiční luštěniny v našich kuchyních
Články

Tradiční luštěniny v našich kuchyních

Posted on 1. 3. 20152. 12. 2016 by Jakvkychyni.cz
Luštěniny jsou skvělou zásobárnou živin, obsahují bílkoviny, vlákninu a málo tuku. Jaké základní druhy by ve vaší kuchyni neměly chybět? Luštěniny jsou jedlá zralá semena…
Sedm jednoduchých způsobů, jak zlepšit jídelníček a získat energii (Jarní detox 1)
Články

Sedm jednoduchých způsobů, jak zlepšit jídelníček a získat energii (Jarní detox 1)

Posted on 27. 2. 20151. 12. 2015 by Jakvkychyni.cz
Nemusíte se postit čtyřicet dní, abyste do jarních měsíců vstoupili s dobrou náladou, energií a úbytkem na váze. Pokud máte na konci zimy chuť shodit pár…
Noste si obědy do práce, potěšíte svou peněženku i zdraví
Články

Noste si obědy do práce, potěšíte svou peněženku i zdraví

Posted on 26. 2. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Ráno a večer si můžeme bez problémů připravit přesně to jídlo, které nám vyhovuje. Ale v kantýně nebo závodní jídelně jsou možnosti omezené. Máte tedy…
Dopřejte si tradiční masopustní sladkosti
Články

Dopřejte si tradiční masopustní sladkosti

Posted on 24. 2. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Konec zimy, to znamená masopust, tedy doslova půst od masa. Stejný význam má i karneval – pochází z latinského carne (maso) a vale (sbohem). Oslava přicházejícího…
Zdravé oříšky vám dodají minerály a vitamíny. Jak je zařadit do jídelníčku?
Články

Zdravé oříšky vám dodají minerály a vitamíny. Jak je zařadit do jídelníčku?

Posted on 22. 2. 201519. 4. 2017 by Jakvkychyni.cz
Na snídani, svačinku i večeři můžete jíst ořechy. Jsou totiž zdravé, plné nenasycených mastných kyselin, obsahují antioxidant vitamín E, hořčík pro zdravou nervovou soustavu a…
Kerblík – zapomenutá bylinka s všestranným použitím
Články

Kerblík – zapomenutá bylinka s všestranným použitím

Posted on 20. 2. 20154. 10. 2019 by Jakvkychyni.cz
Tuto chutnou bylinku si časem zamilujete tak, že si jí ozdobíte nejeden pokrm a možná začnete pěstovat i doma. Kerblík je nenáročná jednoletá rostlinka, velmi…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 76 Page 77 Page 78 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • beef-steak_titulka
    Udělejte si skvělý steak jako profík

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Hruškové čatní se zázvorem

Fotopostup: Hruškové čatní se zázvorem

Nevíte, jak naložit s velkou úrodou hrušek? Připravte si toto aromatické a chuťově výrazné čatní! Perfektně doplní pečené maso nebo aromatické sýry!

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...