• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Což takhle dát si salát
Články

Což takhle dát si salát?

Posted on 28. 8. 201721. 5. 2018 by Jakvkuchyni.cz
Jen málokterá potravina nabízí takový prostor pro fantazii kuchaře jako salát. A vůbec nemusí být jeho základem jen ten běžný hlávkový. Mnohem více inspirace nabízí…
Borůvky – to nejlepší pro oči i pro mlsné jazýčky
Články

Borůvky – to nejlepší pro oči i pro mlsné jazýčky

Posted on 25. 8. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Traduje se, že za druhé světové války angličtí letci zjistili, že vidí lépe za šera poté, co dostávali pravidelně k jídlu borůvkový džem. Výzkumy později potvrdili,…
Kokosový olej
Články

Etiketa na obalech olejů a tuků jako zdroj informací

Posted on 22. 8. 20174. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Etiketa na obalech představuje zásadní zdroj informací, který nám sděluje o potravině většinu poznatků, přesto si jí mnozí z nás nevšímají a nevěnují jí pozornost.  Právě…
Makové hody pro zdraví
Články

Makové hody pro zdraví

Posted on 19. 8. 201718. 8. 2017 by Jakvkuchyni.cz
Nenápadná zrnka máku dokážou proměnit obyčejný loupák nebo unuděné nudle v lahodné pochoutky… Mák patří do české kuchyně odjakživa a v jeho pěstování jsme dokonce světovou jedničkou!…
Fermentace aneb bakterie pracují pro nás
Články

Fermentace aneb bakterie pracují pro nás

Posted on 15. 8. 20174. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Víte, co mají společného víno, kefír, chleba, kysané zelí nebo jogurty? Všechny vznikly kvašením neboli fermentací. A právě tenhle proces úpravy a konzervování jídla je…
Cizinci v zahraničí - Itálie
Články

Češi v zahraničí – jak vaří a co jedí? 3. Lucie z Montichiari (Itálie)

Posted on 11. 8. 20174. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Web jakvkuchyni.cz vám přináší třetí rozhovor, ze série Češi v zahraničí – jak vaří a co jedí?, tentokrát s Češkou Lucií, která žije v Itálii od roku 2004. Přijela…
Nejlepší finty v kuchyni
Články

Nejlepší finty v kuchyni

Posted on 7. 8. 20173. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Někdy stačí drobná změna v kuchyni nebo při přípravě jídla, která ovšem ve výsledku významně urychlí práci a zjednoduší či vylepší přípravu pokrmů. Zeptali jsme se…
Tipy na letní mlsání pro malé i velké: domácí zmrzlina a jiné dobroty
Články

Tipy na letní mlsání pro malé i velké: domácí zmrzlina a jiné dobroty

Posted on 3. 8. 201719. 7. 2017 by Jakvkuchyni.cz
V článku 9 pravidel pro letní mlsání s čistým svědomím jsme si řekli, jaká pravidla bychom měli nejen v létě (ale nejlépe po celý rok) dodržovat, abychom se…
Deník učenlivé třídičky Irči
Články

Deník učenlivé „třídičky“ Irči aneb co jste nevěděli o obalech z plastu

Posted on 3. 8. 201720. 11. 2017 by Jakvkuchyni.cz
V posledním díle jsem psala o obalech ze skla, jejich třídění, zpracování a recyklačních symbolech, v předchozích o obalech z papíru a nápojového kartonu. Tentokrát jsem si…
Gurmáni na tůře
Články

Gurmáni na túře

Posted on 2. 8. 20174. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Dobrodružné zážitky v přírodě dříve mívaly jednu stinnou stránku – a sice odbyté jídlo, které se většinou skládalo z polévky z pytlíku, opékaných špekáčků a chleba s paštikou. Dnes…
Lisování oleje
Články

Jak se oleje lisují?

Posted on 30. 7. 201714. 6. 2018 by Jakvkuchyni.cz
Už jste si někdy sami vyzkoušeli vylisovat vlastní olej ze semen, z ořechů, ze sójových bobů nebo oliv? Vlastní olej vypadá o poznání jinak než olej koupený,…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 44 Page 45 Page 46 … Page 88 Next Page

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_1791596525-1-scaled-e1662563146842-150x150
    Šípky – přírodní vitamínová bomba
  • Máslová-dýně-1080x1080-foto-150x150
    Máslová dýně jako královna podzimu
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Podzimní soutěž s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Svěží styl - různé tvary

Samolepky pro kořenky: Svěží styl - různé tvary

Vneste do vaší kuchyně šmrnc a pořádek se samolepkami na kořenky a obaly od Jakvkuchyni.cz! Vždy tak budete mít přehled o tom, co se ve které sklenici či dóze nachází. Vybrat si můžete z různých tvarů v šedém designu.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...