Křupavý salát, který zasytí a zároveň je šťavnatý a křupavý. Tato barevná kombinace baby špenátu, žampionů, vajec a dokřupava opečené slaniny je ideální na rychlý oběd nebo na večeři. Skvěle ho doplní dresink z vinného octa, hořčice a výpeku, který mu dodá výjimečnou chuť. Připravte si křupavý špenátový salát se žampiony, vejci a křupavou slaninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: žampiony
Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Originální recept na stroganoff se připravuje z hovězího masa. Vyzkoušejte i tuto minutkovou verzi s vepřovou kýtou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kadeřávek patří mezi typické podzimní suroviny. Hodí se na přípravu na smoothies, přidat ho můžeme ale také do polévek, nebo třeba do receptů s těstovinami! Připravte si rychlé těstoviny s kadeřávkem, žampiony a slaninou sypané sýrem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Těstovinové saláty jsou oblíbeným jídlem během teplých letních dnů. Výborně chutnají teplé, ale vychutnat si je můžeme studené zabalené do krabičky někde na cestách. Tento salát je plný zeleniny, která získá při grilování nezaměnitelnou chuť, a nechybí ani potřebné bílkoviny v podobě mozzarelly, takže dokonale zasytí. Jak si připravit těstovinový salát s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestem?
Chuťová kombinace žampionů, čerstvého tymiánu, hořčice a zakysané smetany je výborná! Když navíc přidáme mleté hovězí, které zapečeme v italském chlebu, vznikne opravdová lahůdka! Můžeme ho připravit k večeři a určitě s ním neurazíme ani tu nejmlsnější návštěvu.
Žampiony mají jemnou chuť a pochutnáme si na nich i v případě, že houby nemáme na talíři moc rádi. Žampiony mají jemnou chuť a určitě bychom je měli zařadit do našeho jídelníčku, protože jsou zdrojem vitamínů A a B, a také mají vysoký obsah hořčíku, železa, zinku a jódu. Jak na to?
Rychlé a jednoduché nudle v thajském stylu zvládnou podle receptu Jakvkuchyni.cz připravit i kuchaři začátečníci! Spojení sójové omáčky a libové krkovice dodá jídlu šťavnatou chuť. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Konfitování je jedním ze způsobů pomalého dušení masa. Maso se zalije tukem (rostlinným olejem, nebo sádlem) a při nízké teplotě v rozmezí 80 až 100 stupňů se dlouze dusí. Není třeba se obávat, že bude maso příliš nasáté tukem. Maso totiž tuk neabsorbuje, jen zajistí, že zůstane krásně šťavnaté a zároveň měkké. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Gurmánská pochoutka, která pozvedne každou grilovací párty. Spojte jemnou chuť žampiónů s výrazným sýrem a uzenou slaninou.
Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!