Křupavý salát, který zasytí a zároveň je šťavnatý a křupavý. Tato barevná kombinace baby špenátu, žampionů, vajec a dokřupava opečené slaniny je ideální na rychlý oběd nebo na večeři. Skvěle ho doplní dresink z vinného octa, hořčice a výpeku, který mu dodá výjimečnou chuť. Připravte si křupavý špenátový salát se žampiony, vejci a křupavou slaninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: pepř
Pro ty, kdo ještě neslyšeli o tomto květákovém rizotu, je nejvyšší čas to napravit! Tento lehký, bezmasý a přitom krémový pokrm si všechny získá svou jednoduchostí i chutí. Ať už jako rychlý oběd nebo zdravá večeře, tohle rizoto určitě nezklame! Připravte si květákové rizoto s parmazánem a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Křupavá bageta a voňavé bylinkové máslo – tohle je kombinace, která nikdy nezklame! Domácí pečivo není na přípravu tak složité, jak se může zdát, a odměnou je dokonalá vůně i chuť. Připravme si jednoduché bagety a máslo, které si zamilují děti i dospělí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Tento salát nás přenese až do slunného Středomoří! V receptu je kombinace šťavnatých rajčat, křupavé okurky, jemné cizrny, krémového avokáda a slané fety. Skvělé jako lehký oběd, rychlá večeře nebo pohoštění pro hosty. Hodí se i jako příloha ke grilovaným masům. Vyzkoušejte tento recept na salát s cizrnou, avokádem, balkánským sýrem a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hustá, krémová, voňavá a sytá! Tahle polévka kombinuje jemnost květáku s výrazností čedaru a křupavostí slaniny i krutonů. A když ji na závěr posypeme čerstvou pažitkou, vznikne dokonalý chuťový zážitek. Připravte si lahodnou krémovou polévku s cheddarem, bylinkami a slaninovými chipsy a bylinkami podle receptu od Javkuchyni.cz!
Receptů na zpracování cukety není nikdy dost! Cuketové hranolky s parmazánem se pečou v troubě, jsou křupavé, voňavé a perfektně se hodí nejen jako příloha, tak i jako samostatné lehké letní jídlo – třeba s dipem z jogurtu a česneku. Připravte si lahodné cuketové hranolky s parmazánem a dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vepřová panenka je skvělá volba, když chceme připravit rychlé a přitom efektní jídlo. Díky bylinkovému máslu bude maso šťavnaté, voňavé a jemné. Podáváme ji s bramborami a opečeným chřestem nebo fazolkami. Připravte si lahodnou a šťavnatou vepřovou panenku s bylinkovým máslem, opečenými bramborami a chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Tento recept je perfektní volbou pro slavnostní oběd i rodinnou večeři. Kombinace šťavnatého masa, voňavé slaniny, jemného špenátu a nasládlých rajčat tvoří náplň, která roládě dodá šťavnatost i výraznou chuť. Zkuste ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Chcete si dopřát výživnou a přitom rychlou snídani nebo lehkou večeři? Připravte si celozrnnou housku s avokádovou pastou, vejcem nahniličko a semínky je skvělou volbou! Avokádo dodá chuťově vyváženému pokrmu zdravé tuky, vejce kvalitní bílkoviny a dýňová semínka i vlašské ořechy dodají nejen skvělou chuť, ale i cenné živiny. Vyzkoušejte tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Tohle jídlo je poctivá česká klasika, která se nejlépe hodí na sváteční nebo nedělní oběd. Jemné králičí maso se smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny s knedlíkem je opravdová lahůdka. Připravte si králíka se smetanovou omáčkou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!