Vepřová panenka s bylinkovým máslem

Vepřová panenka s bylinkovým máslem

Vepřová panenka je skvělá volba, když chceme připravit rychlé a přitom efektní jídlo. Díky bylinkovému máslu bude maso šťavnaté, voňavé a jemné. Podáváme ji s bramborami a opečeným chřestem nebo fazolkami. Připravte si lahodnou a šťavnatou vepřovou panenku s bylinkovým máslem, opečenými bramborami a chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hovězí roláda se špenátem, slaninou a sušenými rajčaty

Hovězí roláda se špenátem, slaninou a sušenými rajčaty

Tento recept je perfektní volbou pro slavnostní oběd i rodinnou večeři. Kombinace šťavnatého masa, voňavé slaniny, jemného špenátu a nasládlých rajčat tvoří náplň, která roládě dodá šťavnatost i výraznou chuť. Zkuste ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Celozrnná houska s avokádovou pastou a vejcem nahniličko

Celozrnná houska s avokádovou pastou a vejcem nahniličko

Chcete si dopřát výživnou a přitom rychlou snídani nebo lehkou večeři? Připravte si celozrnnou housku s avokádovou pastou, vejcem nahniličko a semínky je skvělou volbou! Avokádo dodá chuťově vyváženému pokrmu zdravé tuky, vejce kvalitní bílkoviny a dýňová semínka i vlašské ořechy dodají nejen skvělou chuť, ale i cenné živiny. Vyzkoušejte tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Zapečené palačinky se špenátem a ricottou

Zapečené palačinky se špenátem a ricottou

Palačinky nemusí být jen sladké! Zapečené palačinky se špenátem a ricottou jsou skvělou volbou pro všechny milovníky slaných dobrot. Jemná náplň ze špenátu, smetany a ricotty dodá palačinkám krémovou konzistenci, zatímco zapečená mozzarella na povrchu vytvoří dokonalou zlatavou kůrku. Připravte si zapečené palačinky se špenátem a ricottou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krůtí kuličky s parmazánem a sušenými rajčaty

Krůtí kuličky s parmazánem a sušenými rajčaty

Tyto kuličky z krůtího mletého masa jsou skvělým tipem na lehký a přitom vydatný oběd nebo večeři a díky přidaným ingrediencím připomínají chutě Itálie! Navíc se tyto kuličky pečou v troubě, takže příprava je jednoduchá a jedná se o zdravé jídlo. Připravte si krůtí kuličky s parmazánem a sušenými rajčaty podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krémová špenátová polévka

Krémová špenátová polévka

Krémová špenátová polévka je ideální volbou pro rychlé, lehké a zároveň výživné jídlo. Díky kombinaci špenátu, brambor a smetany má jemnou, krémovou konzistenci a skvělou chuť, kterou zvýrazní špetka muškátového oříšku. Připravte si lahodnou špenátovou polévku se smetanou a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Celozrnné sýrové tyčky

Celozrnné sýrové tyčky

Tohle je skvělá volba pro zdravější mlsání! Křupavé, voňavé a s výraznou sýrovou chutí se hodí nejen jako pohoštění na oslavu, ale i jako svačina. Vyzkoušet můžeme variantu s tymiánem, česnekem nebo si je můžeme ochutit podle své fantazie třeba rozmarýnem nebo chilli. Jsou jednoduché na přípravu a zmizí z talíře rychlostí blesku. Připravte si chutné domácí celozrnné sýrové tyčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bramboráky s majoránkou a česnekem

Bramboráky s majoránkou a česnekem

Nejlepší jsou ještě teplé, rovnou z pánve! Voní po česneku a majoránce a i když na jejich přípravu budeme potřebovat jen pár základních surovin, patří mezi nejoblíbenější jídlo české kuchyně. Připravte si tradiční bramboráky s majoránkou a česnekem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Polévka s řapíkatým celerem a mrkví

Polévka s řapíkatým celerem a mrkví

Jednoduchá a výživná polévka, která zahřeje a dodá tělu potřebné vitamíny. Kombinace řapíkatého celeru, mrkve a aromatického česneku v kuřecím vývaru vytváří lehkou, ale chutnou polévku, kterou si snadno připravíme během chvíle. Připravte si kuřecí polévku s řapíkatým celerem a mrkví podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo

Knedlo vepřo zelo je král mezi českými jídly! Šťavnaté pečené maso se silným výpekem, jemné domácí knedlíky a lahodně dochucené zelí tvoří dokonalou kombinaci, která patří na každý slavnostní i rodinný stůl. Připravte si tradiční knedlo vepřo zelo podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Jehněčí ragú s kořenovou zeleninou

Jehněčí ragú s kořenovou zeleninou

Jehněčí ragú s kořenovou zeleninou je dokonalou ukázkou pomalu vařeného jídla, které vyniká svou intenzivní chutí a vůní. Kombinace jehněčího masa, kořenové zeleniny a aromatických bylinek vytvoří pokrm, který potěší všechny gurmány. Jehněčí ragú se skvěle hodí k bramborové kaši, bramboráčkům nebo k čerstvému pečivu. Připravte si ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!