Tento recept je ideální volbou pro každého, kdo hledá rychlé, výživné a chutné jídlo připravené v jednom pekáči. Masové krůtí kuličky pustí šťávu přímo do rajčatové omáčky, která tak získá plnější a výraznější chuť. Připravte si krůtí kuličky v rajčatové omáčce podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: česnek
Jemně nasládlé batáty, stroužky česneku a špetka majoránky tvoří skvělou kombinaci, která chutná skvěle s tvarohovým dipem! Batátové bramboráky s česnekovým dipem mohou být přílohou, večeří, svačinou ale i netradičním pohoštěním pro návštěvy. Připravte si batátové bramboráky s tvarohovo-česnekovým dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Brambory se špenátem a kuřecími spodními stehýnky z jednoho pekáče jsou ideální volbou pro chutný a zároveň jednoduchý oběd. Vše se připravuje najednou, takže ušetříme čas, energie a také nádobí. Stačí pár surovin a výborné jídlo připravíte podle totoho receptu od Jakvkuchyni.cz raz dva!
Tento guláš si svou skvělou chutí získá i zaryté masožravce! Voňavý, sytý a plný lesních hub – perfektní volba pro milovníky vegetariánských jídel i pro ty, kteří chtějí vyzkoušet českou klasiku trochu jinak. Pohankové noky jsou navíc jednoduché na přípravu a bez lepku. Připravte si tento lahodný houbový guláš s pohankovými noky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Lehký, ale přitom vydatný pokrm, který potěší během teplých dnů i jako rychlá večeře po náročném dni. Krůtí maso je přirozeně libové a díky šťavnaté úpravě v troubě zůstane krásně měkké. V kombinaci s čerstvým avokádovým dipem tvoří skvělé duo, které si můžeme vychutnat třeba s pečenými bramborami nebo salátem. Připravte si lahodné krůtí plátky s avokádovým dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Grilování patří neodmyslitelně k létu a nic nerozvoní zahradu tak, jako dobře marinované maso. Tahle marináda spojuje svěží chuť citronu, vůni česneku a směs středomořských bylinek – výsledek je šťavnatý a plný chuti. Skvěle se hodí ke grilované zelenině nebo třeba řeckému salátu. Připravte si grilovanou vepřovou plec v citronovo-česnekové marinádě s bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Voňavá domácí rajská, šťavnaté masové koule skryté v paprice a jemně nasládlá chuť, kterou známe z dětství. Plněné papriky jsou klasikou české kuchyně, která potěší malého i velkého strávníka. Ať už je připravujeme poprvé nebo posté, jedna věc je jistá – zmizí z talíře rychle.
Už na první pohled vypadá skvěle - šťavnaté a měkké maso s dokřupava opečenou kůží a výraznou pivní chutí! Tento recept na vepřové koleno na černém pivu potěší každého milovníka poctivé kuchyně. Připravte si doma vepřové koleno na černém pivu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zdravá, barevná a sytá. Špaldová zeleninová polévka je ideální jako lehký oběd nebo vydatná večeře do chladnějších dnů. Díky špaldovým zrnům tato polévka skutečně zasytí a přitom zůstane lehká. Připravte si lahodnou špaldovo-zeleninovou polévku s bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Co s přebytky cukety? Vyzkoušejte jemnou letní polévku, která bude chutnat dětem i dospělým! Cuketový krém se díky bramborám krásně zjemní a její chuť skvěle doplní parmazán a o kontrast chutí se postará slaninový chips. Připravte si rychlou a jednoduchou polévku plnou skvělých chutí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Stálice mezi saláty je caesar salát, který je jednoduchý, ale chuťově výrazný! Jeho základem je křupavý římský salát, výrazná zálivka s ančovičkami, krutony a parmazán. Je snadné si ho připravit doma – originál obsahuje kuřecí maso a slaninu, ale caesar salát chutná dokonale i bez nich! Zkuste ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!











