• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Vaříme beze zbytku

Zkuste si uvařit beze zbytku některou z dobrot podle kuchařů z těch nejlepších restaurací! Předcházejte plýtvání potravinami podle receptů s Jakvkuchyni.cz!

Salát z pórkové natě s jablky
Články

Vaříme beze zbytku: Salát z pórkové natě

Posted on 9. 10. 20221. 12. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Pórková nať nepatří do koše, ale na talíř! Pórek obsahuje velké množství vitamínů, podporuje činnost mozku, snižuje tuky v krvi a je přírodní zbraní proti…
Mléčná rýže bez laktózy s malinami podle Davida Šaška
Články

Mléčná rýže bez laktózy s malinami podle Davida Šaška

Posted on 13. 5. 20221. 12. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Executive chef restaurace Coda v hotelu Aria sám sebe označuje jako vyznavače minimalismu – v životě i na talíři. V tomto díle nám prozradí jeden…
Vaříme beze zbytku
Články

Křupavé chlebové vločky v podání šéfkuchaře Davida Šaška

Posted on 19. 11. 20191. 12. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Vadí vám plýtvání jídlem? Pak jste na správné adrese. V dalším díle seriálu Vaříme beze zbytku vám společně s vynikajícím šéfkuchařem Davidem Šaškem prozradíme, co lze…
Pečená páteř z lososa
Články

Pečená páteř z lososa pod bylinkovým máslem v podání šéfkuchaře Marka Šády

Posted on 1. 10. 201917. 2. 2023 by Jakvkuchyni.cz
Marek Šáda – šéfkuchař restaurací Bellevue a Mlýnec. Dnes se s námi v dalším dílu seriálu Vaříme beze zbytku podělí o recept na pečeného lososa…
Pesto z mrkvové natě
Články

Pesto z mrkvové natě se špagetami v podání šéfkuchaře Igora Chramce

Posted on 4. 9. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Mrkvovou nať většina z nás vyhazuje, což je velká škoda. Proč? To nám poví Igor Chramec, šéfkuchař restaurace Zátiší. Ukáže nám, jak z mrkvové natě…
Polévka z bramborových slupek
Články

Polévka z bramborových slupek na ztraceném vejci v podání uznávaného Marka Šády

Posted on 1. 8. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Marek Šáda je uznávaným kuchařem, který vede restauraci Bellevue a Mlýnec. V rámci projektu Vaříme beze zbytku se s námi podělí o recept na vynikající…
Zmrzlina z kůry citrusů
Články

Zmrzlina z kůry citrusů zdobená slupkami z okurek v podání šéfkuchaře Marka Šády

Posted on 1. 7. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Kůra z citrusů a slupky z okurek. Že je to odpad a chuťově to nejde dohromady? Marek Šáda, executive chef restaurace Bellevue a Mlýnec, nám…
Stonky v bylinkové emulzi
Články

Stonky na bylinkové emulzi v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka

Posted on 3. 6. 201928. 11. 2020 by Jakvkuchyni.cz
I v tomto článku nahlédneme do projektu Vaříme beze zbytku. Uznávaný šéfkuchař restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto…
Pórkové kořínky s pyré v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka
Články

Pórkové kořínky s pyré v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka

Posted on 1. 5. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pojďme i tentokrát nahlédnout pod pokličku vaření v duchu zero waste a nechat se inspirovat dalším receptem z projektu Vaříme beze zbytku. V dnešním díle…
Chipsy z květákových listů
Články

Chipsy z květákových listů v podání šéfkuchaře Igora Chramce

Posted on 1. 4. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Květák je v našich kuchyních neprávem opomíjenou zeleninou. Igor Chramec, executive chef restaurace Zátiší, nám ukáže, že z květáku se dá vykouzlit mnohem více! Přesvědčte…
Bramborové placky
Články

Bramborové placky v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka

Posted on 14. 3. 20191. 11. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Už jste slyšeli o projektu Vaříme beze zbytku? Že ne? Velká škoda! Společně to teď napravíme a také se seznámíme s kuchařem Oldřichem Sahajdákem, který…

Posts pagination

Page 1 Page 2 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Kdy-a-jake-druhy-syru-1080x1080-foto-150x150
    Kdy a jaké druhy sýrů zavádět do dětského jídelníčku?

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Jak dlouho se rozkládají odpadky pohozené v přírodě?

Infografika: Jak dlouho se rozkládají odpadky pohozené v přírodě?

V přírodě by měly zůstávat jen otisky našich stop, nikoli pohozený odpad „na památku"! Některé odpady tak po nás mohou na stejném místě zůstat po staletí! Jak dlouho se rozkládá pohozený odpad v přírodě prozradí Jakvkuchyni.cz v infografice.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...