• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Tipy a triky do kuchyně

Víte, jak jednoduše oloupat slupku česneku, nebo jak nejlépe zpracovat a využít avokádo? Buďte v kuchyni jako profík díky videotipům od Jakvkuchyni.cz!

Tipy a triky: Jak na brambory?
Články

Tipy a triky: Jak na brambory?

Posted on 4. 5. 20204. 5. 2020 by Jakvkuchyni.cz
V dalším článku ze série Tipy a triky s názornými ukázkami ve videu prozradíme,  jak můžeme brambory připravit na tisíc způsobů – jako polévku, přílohu,…
Tipy a triky: Zpracováváme celer
Články

Tipy a triky: Zpracováváme celer

Posted on 13. 2. 202017. 1. 2021 by Jakvkuchyni.cz
Celer je jednou z nejzdravějších potravin v naší kuchyni a navíc chutná skvěle pečený, vařený i syrový. V tomto dílu seriálu Tipy a triky poradíme,…
Tipy a triky: Filetování pstruha na vánoční tabuli
Články

Tipy a triky: Filetování pstruha na vánoční tabuli

Posted on 21. 12. 201921. 12. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Objevuje se na vaší vánoční tabuli každý rok kapr a řízky? Udělejte tentokrát změnu a zkuste si připravit pstruha. Je zdravý, lehký a jeho příprava…
Loupeme zázvor
Články

Tipy a triky: Loupeme zázvor

Posted on 1. 11. 201931. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Zázvor je velmi zdravý a proto bychom ho měli zařadit do našeho jídelníčku. V tomto dílu seriálu Tipy a triky vám poradíme, jak ho jednoduše oloupat.…
jak bezpecne ocistit chilli papricku
Články

Tipy a triky: Jak bezpečně očistit chilli papričku?

Posted on 23. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Chilli papričky jsou výbornou ingrediencí v kuchyni a pro některé z nás i nepostradatelným pomocníkem při udržení pevného zdraví. V tomto dílu seriálu Tipy a triky,…
Tipy a triky_ Příprava řepy v pečené variantě
Články

Tipy a triky: Příprava řepy v pečené variantě

Posted on 24. 9. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Červená řepa je plná vitamínů, detoxikuje náš organismus a lze si z ní připravit výborné saláty i chipsy. V tomto dílu seriálu Tipy a triky…
Tipy a triky: Příprava smoothie, sorbetu nebo kuliček z melounu
Články

Tipy a triky: Příprava smoothie, sorbetu nebo kuliček z melounu

Posted on 8. 8. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Také je pro vás meloun symbolem svěží svačinky? Pokud se vám právě začínají sbíhat sliny, čtete správný článek. Poradíme vámí, jak meloun jednoduše nakrájet a…
Jak správně skladovat mango
Články

Tipy a triky: Jak správně skladovat mango a vytvořit z něj fantastické čatní

Posted on 2. 7. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Našlapujete už nějakou dobu okolo manga, ale ještě jste se toto exotické ovoce neodvážili koupit? Klidně můžete! V seriálu Tipy a triky vám poradíme, jak…
Tipy a triky: jak rychle nakrájet rajčata a vykouzlit z nich výborné concassé?
Články

Tipy a triky: Jak rychle nakrájet rajčata a vykouzlit z nich výborné concassé?

Posted on 5. 6. 201914. 5. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Také milujete rajčata? Pokud ano, pak jste právě teď na správném místě. V dalším článku ze série Tipy a triky s názornými ukázkami ve videu…
Tipy a triky: Chřest na ozdobu a na gril
Články

Tipy a triky: Chřest na ozdobu a na gril

Posted on 31. 5. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Bílé české zlato, špargl nebo chřest. Jak tuto lahůdku správně připravit vám poradíme v článku ze série Tipy a triky, ani tentokrát nechybí video. Chřestová…
Tipy a triky: Zpracování a využití avokáda
Články

Tipy a triky: Zpracování a využití avokáda

Posted on 26. 4. 20193. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Také milujete avokádo? Ve videu přinášíme praktické rady, jak z něj odstranít pecku, zabránít jeho zhnědnutí a také přidáme tip na zdravý recept. Jdeme na…

Navigace pro příspěvky

Page 1 Page 2 Next Page

Nejčtenější články

  • ppc-1080x1350-1-150x150
    Velký únorový kvíz s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • zalivka-1
    Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • Sous-vide1
    Sous-vide – rafinovaná metoda francouzských kuchařů

Hodí se Vám do kuchyně

Infografika: Jak na vajíčka?

Infografika: Jak na vajíčka?

Díky našemu šikovnému návodu snadno zjistíte nejen to, v jaké zemi spatřilo vejce světlo světa, ale také v jakých podmínkách žila jeho opeřená stvořitelka. A protože i u vajíček na velikosti záleží, nechybí údaj kategorizující jejich hmotnost.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2023 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...