Nenechte si ujít seriál nadupaný tipy a triky s návody ve videu. Víte, jak se jednoduše dostat pod slupku česneku, jak zpracovat a využít avokádo, jak dostat snadno a rychle pecky z granátového jablka, nebo třeba jak skladovat bylinky nebo mango? Nechybí ani recepty!
Tipy a triky: Jak na brambory?
V dalším článku ze série Tipy a triky s názornými ukázkami ve videu prozradíme, jak můžeme brambory připravit na tisíc způsobů – jako polévku,...
Celý článek
Tipy a triky: Zpracováváme celer
Celer je jednou z nejzdravějších potravin v naší kuchyni a navíc chutná skvěle pečený, vařený i syrový. V tomto dílu seriálu Tipy a triky poradíme,...
Celý článek
Tipy a triky: Filetování pstruha na vánoční tabuli
Objevuje se na vaší vánoční tabuli každý rok kapr a řízky? Udělejte tentokrát změnu a zkuste si připravit pstruha. Je zdravý, lehký a jeho příprava...
Celý článek
Tipy a triky: Loupeme zázvor
Zázvor je velmi zdravý a proto bychom ho měli zařadit do našeho jídelníčku. V tomto dílu seriálu Tipy a triky vám poradíme, jak ho jednoduše oloupat....
Celý článek
Tipy a triky: Jak bezpečně očistit chilli papričku?
Chilli papričky jsou výbornou ingrediencí v kuchyni a pro některé z nás i nepostradatelným pomocníkem při udržení pevného zdraví. V tomto dílu seriálu...
Celý článek
Tipy a triky: Příprava řepy v pečené variantě
Červená řepa je plná vitamínů, detoxikuje náš organismus a lze si z ní připravit výborné saláty i chipsy. V tomto dílu seriálu Tipy a triky vám poradíme,...
Celý článek
Tipy a triky: Příprava smoothie, sorbetu nebo kuliček z melounu
Také je pro vás meloun symbolem svěží svačinky? Pokud se vám právě začínají sbíhat sliny, čtete správný článek. Poradíme vámí, jak meloun jednoduše...
Celý článek
Tipy a triky: Jak správně skladovat mango a vytvořit z něj fantastické čatní
Našlapujete už nějakou dobu okolo manga, ale ještě jste se toto exotické ovoce neodvážili koupit? Klidně můžete! V seriálu Tipy a triky vám poradíme,...
Celý článek
Tipy a triky: Jak rychle nakrájet rajčata a vykouzlit z nich výborné concassé?
Také milujete rajčata? Pokud ano, pak jste právě teď na správném místě. V dalším článku ze série Tipy a triky s názornými ukázkami ve videu vám...
Celý článek
Tipy a triky: Chřest na ozdobu a na gril
Bílé české zlato, špargl nebo chřest. Jak tuto lahůdku správně připravit vám poradíme v článku ze série Tipy a triky, ani tentokrát nechybí video....
Celý článek
Tipy a triky: Zpracování a využití avokáda
Také milujete avokádo? Ve videu přinášíme praktické rady, jak z něj odstranít pecku, zabránít jeho zhnědnutí a také přidáme tip na zdravý recept....
Celý článek