• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Mezinárodní kuchyně

Jak správně připravit maďarské lečo a jaký sýr se hodí na italské těstoviny? Vydejte se na kulinární výpravu do Francie, Itálie a dalších zemí s Jakvkuchyni.cz!

Chorvatsko – Grilovaná pražma s čerstvým salátem
Články

Chorvatsko – Grilovaná pražma s čerstvým salátem

Posted on 16. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Moderátor Filip Urban v kuchyni odpočívá a když nevaří, tak rád cestuje a potápí se. Při potápění v Chorvatsku se naučil nejen chytat ryby na harpunu, ale…
Itálie – Tagliatelle s boloňskou omáčkou
Články

Itálie – Tagliatelle s boloňskou omáčkou

Posted on 13. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Matěj Ruppert je zpěvák ze skupiny Monkey Business, příležitostný herec, všeuměl a především velký gurmet. Tagliatelle Bolognese patří k nejznámějším italským receptům.   Suroviny a postup…
Romové – pišot
Bezmasá jídla

Romové – pišot

Posted on 11. 1. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Muzikant Vojta Lavička nechybí na žádné důležité události romské kultury a byl také členem kultovních kapel Álom a Gipsy.cz. Pišot je jeho oblíbené jídlo, které…
Slovensko – Bryndzové pirohy
Články

Slovensko – Bryndzové pirohy

Posted on 11. 1. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Slovenská herečka a moderátorka Lenka Vácvalová miluje bryndzu a halušky jsou její oblíbené rodinné jídlo. Do tohoto receptu přidává i slaninu nebo jiné maso, které…
Vietnam – Hovězí s česnekem a jasmínovou rýží
Články

Vietnam – Hovězí s česnekem a jasmínovou rýží

Posted on 2. 1. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Hovězí na česneku s jasmínovou rýží si moderátorka a herečka Veronika Hong oblíbila už jako malé děvče. Její tatínek totiž z Vietnamu pochází. I ze zbytků rýže…

Posts pagination

Previous Page Page 1 Page 2

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • Soutez-1080x1080-foto-150x150
    Soutěž o lístky na festival s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Bylinkové máslo

Fotopostup: Bylinkové máslo

Vyzkoušejte tymiánové máslo nebo oblíbené provensálské koření: rozmarýn, bazalka a tymián.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...