Zapečený camembert s hroznovým vínem


Máte chuť na něco jednoduchého a zároveň rafinovaného? Vyzkoušejte tuto vylepšenou variantu běžného sýrového prkénka.
Máte chuť na něco jednoduchého a zároveň rafinovaného? Vyzkoušejte tuto vylepšenou variantu běžného sýrového prkénka.
Porce
1 porce
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
15 minut
Suroviny
    sýr 1ks Cammembert
Pokyny
  1. Sýr rozřízněte napůl, jemně pokapejte olivovým olejem a posypte na poloviny rozkrájeným hroznovým vínem.
  2. Nechte zhruba 15 minut zapéct v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia.
  3. Sýr je vhodný péct v alobalu.
  4. Pokud koupíte sýr v dřevěném obalu, ten pak můžete snadno využít při pečení sýra jako misku na pečení.
  5. Sýr je vynikající s ozpečenými bagetkami.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*