Sladkokyselá marináda


Sladkokyselá marináda s medem je vhodná pro marinování vepřového, hovězího i kuřecího masa.
Sladkokyselá marináda s medem je vhodná pro marinování vepřového, hovězího i kuřecího masa.
Porce
400 g masa
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    med 2lžíce
    olej 3lžíce
    ocet 1lžíce vinný
    omáčka 2lžičky worchestr
    omáčka 2lžičky sójová
    česnek 2stroužky
    zázvor 1lžička nastrouhaný
Pokyny
  1. Ingredience smíchejte, dejte je do pytlíku.
  2. Poté přidejte maso a pořádně promněte.
  3. Nakonec nechejte pár hodin odpočinout.

Pokud má sklenice od medu čiré sklo, patří do bílého kontejneru, barevné do zeleného. Pokud máte ve své obci pouze zelený kontejner, můžete do něj vhazovat i čiré sklo. Ovšem vždy je dobré sledovat nálepky na jednotlivých kontejnerech, kde najdete podrobnější informace o tom, co do kterého kontejneru patří.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*